• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Powr?t Mapera - DjBobi

Status
Zamknięty.

DjBobi

Active User
Liczba reakcji
3
Witam wr?ci?em do pracy nad mapingiem, mam zamiar si? szkoli? w mapingu ;]
Dlatego czytam ci?gle jakie? poradniki/porady itp.
No dobra poka?e wam jedno ss z mojej dzisiejszej paro minutowej pracy xD.
Z 30 min mi to zaj??o bo ju? nie pami?tam co gdzie i jak wy?ej wr?ci?em, bo w wakacje sko?czywszy z mapingiem...
Jaka? wyspa...Nie doko?czona oczywi?cie xD

Odp: Powr?t Mapera - DjBobi

Oj kole?, krytykujesz prace innych, a sam nie robisz lepiej. :p
1. R?b screeny bez "show shade", i zapisuj w .png, bo .jpg pieprzy jako?? jak wida?.
2 Natura taka sobie, bez specjalnego przemy?lenia. W niekt?rych miejscach m?g?by? zrobi? wi?ksze skupiska.
3. Na pla?y le?? jakie? dziwne ?mieci, tak samo na l?dzie (sple?nia?y ser, ksi??ka)
4. Nie rozumiem zasadno?ci domku z prawej, jaki? piach w ?rodku i z tego co widz? drewno wychodzi spod trawy.

Pracuj troch? nad natur? jak dla mnie. I nie r?b pracy tak jak m?wi?e? w kilka minut - tylko dopracuj t? co masz.
Mam nadziej?, ?e nie poczujesz si? dotkni?ty krytyk? :p

Regards
Oem

Jutro dodam nowe zdj?cia i popracuje troch? d?u?ej he ;D
?mieci doda?em bo mia?a to by? bezludna wyspa he he xD
A mo?esz mi powiedzie? co to jest "show shade"??
Ja mniej wi?cej wiem jak ma all wygl?da? ale nie wiem, nie umiem tego sam zrobi? he he xD
Nie dotkn??a mnie twoja krytyka :P Hah
@Edit
Dobra jednak dzisiaj wstawie moj? prac?, a jutro kolejn?, i tak a? si? kiedy? naucz? by? dobrym Maperem xD
Wyspa ;D

Wodospadzik xD

Mam pytanie...Widzicie na tym 2 Ss ?e jest ciemne bo to 3 pi?tro (up), wie mo?e kto? jak zrobi? aby by?o to widoczne jak by z 1 pentra, chocia? jest wy?ej? xD

Ostatnia edycja:

Po zobaczeniu zdjecia zapraszam na:
Artyku?y - Tibia.net.pl

Tam masz mase poradnikow ktore az sie prosz? abys przeczytal je.
Nie dopracowane mapki i te roslinki na srodku wody ? Powiedzmy ze tam juz sa 4 metry glebokosci i tak rosna ?
Wyobraznia chlopie!!!

I jezeli chcesz zdjecia w RME rob ,,View'' ,,Show Shade''

Narazie nie moge ocenic. Popracuj!!!

Pozdrawiam​

Prace s?abe, najebane wszystkim tylko po to ?eby by?o kolorowo, ma?o detali, przy robieniu zdj?? polecam nacisn?? najpierw Q, dzi?ki temu magicznemu klawiszowi ni?sze pietra nie b?d? czarne. Tak wi?c zapraszam Tibia.net.pl > Mapping > Artyku?y

Status
Zamknięty.
Do góry