Powr?t MDW-MDW ZN?W GRA

Klyyto

Active User
Styczeń 18, 2009
Liczba reakcji
2
Mateusz dragon wielki zn?w gra. Aktualnie 381 lvl;

Odp: Powr?t MDW-MDW ZN?W GRA

Po 1 gdzie ty paczysz?
Kod:
Name:	Mateusz Dragon Wielki
Sex:	male
Vocation:	Druid
Level:	348
Achievement Points:	190
World:	Harmonia
Residence:	Venore
Guild membership:	Suited up of the Hall of Fame
Last login:	Feb 04 2012, 22:25:08 CET
Account Status:	Free Account
Po 2 tak sie newsow nie pisze... A szczegolnie nie w tym dziale. Jakies informacje, screeny moze linki z informacja o ostatnim logowaniu itp. A moze i nawet jakis krotki wywiad z nim ;<
Po 3 ... wtf?

@edit
Tak wlasnie mniejwiecej myslalem ;<
Wiec kogo interesuje taka informacja w ogole?

Ostatnia edycja:

to co ale mi chodzi o mdw na otsie z expem 10

Jak to kogo interesuje!! wszystkich fan?w MDW na otsie z expem 10

Czyli ?e jaki? ?eb zrobi? sobie na jakim? badziewnym otsie posta? z nickiem MDW, a Ty zaczynasz tr?bi??

Co to jest? ?adnych potwierdzonych informacji, link?w, nazw, czegokolwiek... Mo?e ja strzel? has?em:
"Wszystkie serwery zostan? zresetowane do zera!!!"
A p??niej dopisz?, ?e to na otsie mojego kolegi.

Pozdrawiam serdecznie.

Czyli ?e jaki? ?eb zrobi? sobie na jakim? badziewnym otsie posta? z nickiem MDW, a Ty zaczynasz tr?bi??

Co to jest? ?adnych potwierdzonych informacji, link?w, nazw, czegokolwiek... Mo?e ja strzel? has?em:
"Wszystkie serwery zostan? zresetowane do zera!!!"
A p??niej dopisz?, ?e to na otsie mojego kolegi.

Pozdrawiam serdecznie.

Kiedy? O nie, moje wszystkie postacie :(
Ale czekaj, podaj jeszcze nazwe otsa i ip bo nawet nie znam.
No ale!!! Moje postacie, przeciez ja mam tyle kasy juz tam i takie eq!! O nie :(
Btw. Zgadzam sie w pelni z tym postem.
Nawet nie powiedziales co to za serwer. Poza tym pewnie gra tam 5 osob i tez nikogo to nie obchodzi tam...
Jak juz ci napisalem w innym temacie nie nabijaj nieudolnie postow jak chcesz ich miec duzo bo w ten sposob ci sie to nie uda bo predzej czy pozniej dostaniesz bana. A juz duzo nie brakuje patrzac po twoich ostrzezeniach.

nie 5 os?b tylko w godzinach szczytu jest 30-40 graczy. to jest taki serwer evo zimowy chyba pod 8.1, chyba Kope? serwer jako? tak ci??ko go znale?? bo nie ma go na liscie ots, jest tylko dla wtajemniczonych, ale to nowo?? bo nie tylko s? czary z tibi ale kilka nowych, a tam jest gracz o nicku Mateusz Dragon Wielki wi?c pewnie Mateusz Dragon Wielki kt?ry gra? na harmoni na rl gra teraz tam na tym otsie exp 10

Back
Do góry