-Tibia 8.60 Powr?t Serwera Iriana.net RPG&PVP

Status
Zamknięty.

Sasirr

New User
Luty 11, 2014
Liczba reakcji
0
Iriana.net - pierwszy tak dopracowany serwer z real map? powraca! G??wnym naszym celem jest powr?t do "starych, dobrych czas?w" cho? w minimalnym stopniu, wiemy i? czas jak i gracze si? pozmieniali. Przede wszystkim, serwer jest tworzony z my?l? o graczach, nie o pieni??kach!

Po d?u?szych namys?ach oraz rozmowach z graczami, postanowi?em powr?ci? na rynek OpenTibiaServer.
Serwer by? przygotowywany ju? od kilku miesi?cy, jednak?e postanowi?em i? nie udost?pnie tych informacji dop?ki nie dopn? wszystkiego na ostatni guzik.
Wiemy i? wiele serwer?w boryka si? z r??nymi atakami - na Irianie tego nie zasnacie, pliki serwerowe zosta?y jak najdok?adniej zoptymalizowane oraz by?y starannie testowane - zar?wno skrypty jak i sam silnik.

Wraz z now? edycj? naszego serwera, wprowadzili?my wiele nowo?ci, kt?re wam pokr?tce opisz?:

- Cast System - Ogl?danie graczy na ?ywo? Czemu nie! Nasz serwer, jako jeden z nielicznych Real Map posiada unikalny stabilny Cast System pozwalaj?cy ogl?da? graczy, kt?rzy na to zezwol? w czasie rzeczywistym z ich perspektywy. Dzia?a to na zasadzie oryginalnego TibiaCast. Liczymy, ?e z tego systemu skorzysta spora liczba os?b, a spectator?w b?dzie r?wnie podobna ilo??.

- System Poleconych - Niezwykle wa?ny system, kt?ry pozwala Ci na zdobycie a? 15% punkt?w premium, kt?re zakupi osoba kt?rej poleci?e? serwer za pomoc? ref-linka.

- Wiele ranking?w - Aby ka?dy m?g? znale?? co? w czym b?dzie najlepszy stworzyli?my kilka ciekawych rankink?w na serwerze. Obecnie s? to rankingi: Quest Makers, Power Gamers, Top Online, Top Traggers.

- Open Battle System - z my?l? o gildiach, przedstawiamy wam w pe?ni funkcjonalny system Open Battle, kt?ry zapewni wam wiele atrakcji (mamy w planach wykorzystanie owego systemu do turnieju gildii, je?eli b?dziecie ch?tni)

To by?y jedne z najwa?niejszy zalet naszego serwera, ale jest ich jeszcze wiele! Oto niekt?re z nich na szybko

- Dostosowywanie spells - Ka?dy gracz mo?e wybra? jak maj? wygl?da? czary - czy maj? by? emotowane (na pomara?czowo) czy wygl?da? normalnie. Odpowiada za to komenda /spells.
- Guilds Chat - Czat tylko dla lider?w gildi, ?atwy spos?b na ustalenie Open Battle.
- Ogromna ilo?? quest?w - Ma?o kt?ry serwer oferuje tyle quest?w co nasz.
- Nowy sprawny system task?w - Zabijaj potwory, zdobywaj nagrody, walsz z bossami, a po zdobyciu 50 punkt?w zawalcz z Demodrasem lub Tiquandas Revenge.
- Nowoczesna strona - Denerwuj? ci? strony na kt?rych wszystko si? sypie, a layout jest niestaranny? Tego u nas nie zastasz poniewa? mamy jedn? z najnowocze?niejszych stron je?li chodzi o OTSy
- Ogrom Najazd?w - Dziennie na serwerze odbywa si? kilkana?cie najazd?w lub atak?w! Co nast?pne? Orshabaal, Ferumbras czy mo?e atak ork?w na Thais?
- Wysoki poziom bezpiecze?stwa - Takiego poziomu bezpiecze?stwa przed hakowaniem metodami brute force nie oferuje ?aden OTS, jest na r?wni z tym z Real Tibi.
- Szybkie raportowanie b?edow - Napisz !bug opis b?edu , a trafia on automatycznie do administracji.
- Poprawione algorytmy na atak - Poprawili?my wiele algorytm?w, g?ownie koryguj?c rozbierzno?? i celno?? atak?w.
- B?yskawiczny Save Server - Dzi?ki dyskowi ssd jeste?my w stanie nieodczuwalnie zapisywa? serwer co 10 minut, a nawet cz??ciej!
- Wiele ciekawych nowych wysp - Aby ka?dy znalaz? co? dla siebie oferujemy a? siedem dodatkowych wysp!
- perfekcyjnie odwzorowana mapa
- ponad 600 odwzorowanych NPC
- odwzorowane paralyze rune
- odzwierciedlone czary
- oko?o 1100 domk?w
- automatyczny system najazd?w
- real tibia quests annihilator, pits of inferno, inquisition, banshee quest, dream challenge quest, killing in the name of quest, demon oak quest i wiele wi?cej.

Proponujemy wam poni?szy exp stage, kt?ry jest naszym zdaniem bardzo dobrze zr?wnowa?ony:

1-40 level x70
41-80 level x35
81-100 level x20
101-120 level x12
121-140 level x8
141-160 level x4
161+ level x2

Loot: 2.4x
Magic: 6x
Skills: 12x

Na Poziomie 20 Otrzymasz 30k.
Na Poziomie 50 Otrzymasz 50k.
Na Poziomie 70 Otrzymasz 50k.
Na Poziomie 100 Otrzymasz 100k.

Na Poziomie 100 Otrzymasz 100 points.
Na Poziomie 120 Otrzymasz 100 points.
Na Poziomie 150 Otrzymasz 250 points.

Prezentujemy wam kilka ciekawych zdj?? z naszego serwera:

necropharus.png

thenoxious.png

calassa.png

inquisition.png

inquisitiontp.png

spidersweb.png

dreamchallange.png

dreamchallengetp.png

Odp: Powr?t Serwera Iriana.net RPG&PVP

2x screen z necro ;P

Iriana... hmm, kolejna rl mapa ktora bedzie stala od tygodnia do 3 miesiecy. Potem za jakis czas restart jesli bedzie przynosic zyski. I tak na zmiane z revanami, narviami, premierami i innymi rl mapami.
Jest sens wbijac?
Wbic, pobic sie pare dni i wyjsc? Tak.
Wbic, chcec pograc dluzej niz kilkanascie dni i walczyc o topki w rankinu przez pare miesiecy? Raczej nie. Moze bedzie inaczej, tego sie przewidziec nie da. Ale radze wziac pod uwage to, ze moze pasc po miesiacu a za 2 miesiace moze byc kolejna edycja.

A tak poza tym, sms shopik fajny minimalistyczny. Darmowa kaska i punkty. Mozna spokojnie grac.

Jako i? mog? siebie nazwa? "starym kotem", poniewa? ostatni m?j serwer to by?a w?a?nie Iriana.net (oko?o 4 lat temu), p??niej domena przepad?a - jakie? napalone dziecko j? wykupi?o z my?l? o zarobku, nie m?wi?c ju? o tym, ?e wszystkie serwery typu real map bazuj? w?a?nie na moim datapacku. Chc? odtworzy? stare dobre czasy, kiedy na serwer nie wchodzi?o si? po to aby pogra? kilka dni, tylko aby zago?ci? na nim kilka dobrych miesi?cy. Po?wi?ci?em kilka dobrych miesi?cy na zoptymalizowanie swojego silnika, poniewa? odk?d przesta?em zajmowa? si? serwerami, masa zazdrosnych zgred?w zacz??a doszukiwa? si? b??d?w w grze. Nie wiem czy uda mi si? zebra? ludzi na serwer czy te? nie, ale na pewno b?d? si? stara?. Mo?e Ci "starzy wyjadacze" wypromuj? serwer z racji tego, i? wiedz? ?e badziewia to ja nie robi?. Mi pierwszemu uda?o si? stworzy? mocno odwzorowany serwer real map, na m?j pech mia?em wyciek plik?w i ca?y serwer trafi? na Otlanda... Licz? na to, i? ludzie pami?taj? jeszcze czasy starej dobrej Iriany i zechc? wr?ci? na serwer z klimatem po 4 latach nieobecno?ci.

To co ja pamietam to wszelkie wojny rl map gdzie kazdy mial wyjebane na graczy i napierdalal inne serwery zeby tylko poszli do niego, bo wszedzie byly lagi. Ogolnie ludzie chcieli pograc a mieli przejebane bo wszystko sie rozpierdalalo w drobny mak. A w srodku tego wszystkiego byl kto? Sasir... A przez jakis czas nawet wiekszosc rzeczy wlasnie sie dziala z powodu startu iriany na kazdym innym serwerze. Jednym slowem bylo chujowo wszystko robione, a nie dla graczy...
No i teraz jest podobnie...

Ale tak jak powiedzialem, co bedzie to sie zobaczy. Jebnie to jebnie. Bedzie stac to bedzie stac.
I nic nie zmienia faktu ze na irianie pierwsze lecialy ogorki z hydry!

Je?eli taki ots wraca to chyba cos sie dzieje na tej otsowej scenie ;) Zawitam z teamem.

Je?eli serwer nie jest typowo dla kasy to skasujcie wszystkie addon itemki. Chocia? namiastka gry rpg pozostanie, troche frajdy i wysi?ku ?eby zablysn?? addonem.

Je?eli serwer nie jest typowo dla kasy to skasujcie wszystkie addon itemki. Chocia? namiastka gry rpg pozostanie, troche frajdy i wysi?ku ?eby zablysn?? addonem.

Wydaje mi sie ze to i tak nie ma znaczenia bo ma?o kto to kupi. A typowych "rare" addon item?w i tak nie ma w shopie wiec nie ma problemu.

dobry sms shop sasirku. Jakby? pami?ta? co wtedy by?o na irianie w szopie mo?e by?oby ?atwiej? Dlaczego wtedy iriana by?a tak popularna? Bo nie by?o soft?w w sms shopie czy sova a co dopiero o jakich? vip coinach m?wi?. Poi trzeba by?o robi?, to samo a z ani czy innymi rzeczami. Nie jeste? pierwszym w?a?cicielem ma?y oszu?cie :D Ja dobrze pami?tam iriane, gra?o si? tam dlatego ?e deska by?a co? warta a nie g?upie !aol i lecisz dalej, ale widz? ?e chcesz z tego otsa zrobi? orshabalandora. Nie op?aci Ci si? to.

Ostatnia edycja:

dobry sms shop sasirku. Jakby? pami?ta? co wtedy by?o na irianie w szopie mo?e by?oby ?atwiej? Dlaczego wtedy iriana by?a tak popularna? Bo nie by?o soft?w w sms shopie czy sova a co dopiero o jakich? vip coinach m?wi?. Poi trzeba by?o robi?, to samo a z ani czy innymi rzeczami. Nie jeste? pierwszym w?a?cicielem ma?y oszu?cie :D Ja dobrze pami?tam iriane, gra?o si? tam dlatego ?e deska by?a co? warta a nie g?upie !aol i lecisz dalej, ale widz? ?e chcesz z tego otsa zrobi? orshabalandora. Nie op?aci Ci si? to.

Watpie zeby na irianie bylo !aol. albo !bless... raczej nie. btw. Sms shop dostosowany chyba do graczy. kazdy kogo sta? sobie softy na start kupi , a i tak poi b?dzie trzeba robi? i tak ;) 350pkt za softy to jest taka cena ?e ma?o kto za nie zap?aci smsem.. s? tak?e punkty za poziom wiec raczej wyr?wnuje to gierke ;d. Jezeli bedzie !aol czy !bless to raczej s?abo. Zobaczymy.

@up Po co robic poi jak mozna sobie wyslac eska -.- o to tu chodzi zero funu ze zrobienia poi jako 1 team jak jakis dzieciuch po 30 sekundach gry moze miec ich 10 par kminisz ziomek? Na server z checia wbije bo wkoncu jakis mniejszy exp rate rl map ;d

Generalnie to powiem tak ; ) Narvia Zivera Premiera to s? ju? lepsze servery niz ta iriana nie twierdze ze sa odjazdowe tak ? ale sa lepsze bo maja ciekawsze funkcje eventy nowe wyspy oni tez w ka?dej chwili mog? zmniejszy? exp stage doda? zeby bardziej sie gra?o rpg wiec w?tpi? ?eby ci to wypali?o to ju? nie ta tibia co kiedy? tak?e garstka otsow sie jako? trzyma np hexana czy vestia chodz vestia tez upada co par? miesi?cy jak chcesz otsa na d?u?szy okres to tylko pod nowa tibie chod? by?o by ci ci??ko to rozreklamowa? .
btw wida? ze server pod kas? chocia?by po sms shopie .
Je?eli usuniesz Softy,Golden Nuggets, i addon items my?l? ze ju? bardziej si? zbli?y to lepszej gry bo sa ludzie kt?rzy wchodz? na czaterie a potem maja bp softow ;)

Nie wiem w sumie , jezeli ots ma posta? d?u?ej to za co? sie musi utrzymywa?. poi i tak beda robic bo kto teraz smsy wysy?a? chyba dzieciaczki jakies tylko.

No tak s? dzieciaki shopa ;) ale m?j kolega przyk?adowo ostatnio 300 zl ogarnol na czateri ; ) jesli chcesz ?eby server zarabia? to softy co najmniej 15 zl ;) ale wracajac do temu to podaj mi otsa ktory stoi wiecej niz miesiac ? oprocz hexany no sorry :D
najnowsza tibia to najlepsze wyjscie;) powodzenia.

Wiele os?b jak ja nie gra na najnowszej tibi. Dlatego walcze o takie otsy jak ten. Pewnie wszystko mo?na zmieni? tyle ?e przyda?oby sie jakies forum. Sasir?

No ta bo elf bot ;)
ale wkoncu tibia 8.6 upadnie rok max i bedzie juz tylko po 100 graczy max nie jestem pewna ale tak sadze bo tera co 2 otsy sie utrzymuja po 600 typa a reszta no przy upadku.
a najnwosza tibia no jest lepsza ale no to juz nie ta sama tibia :D

Nie mo?na powiedzie? ?e najnowsza tibia jest lepsza bo jest inna. Mi sie osobiscie nie podoba. Jakies mounty, custom spelle ,custom items. Niee. to nie dla mnie. Bieganie w 30 osob po 1 respie na shadowcores. Kupowanie bot?w? Ja gram dla przyjemnosci i tak? przyjemno?? daje mi 8.6 I Elfbot ;)

w sumie to revana.pl mi nie dziala a 800 osob niby online wiec chyba upadla albo mi sie nie laduje ;) takze mozesz tera sprobowac puscic ots

Revana dziala bo ja gram sobie ;) bocik lata normalnie. Ciekawe czy teamy beda chcialy isc na iriane, ale w sumie te nooby na revanie sie wyexpic nie moga to co bedzie na irianie ;d

co z reklm? ? post umiera, na otfansie nie widac na otservie nie wykupiona ? caly ch*j ludzi wbije, szybko padnie - zrob cos z tym ;x

Oh sasir pami?tam tw?j serwer. Irianka top 1 2009/2010. Polecam serwer.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry