-Tibia 8.60 Powr?t Serwera Iriana.net RPG&PVP

Status
Zamknięty.
Odp: Powr?t Serwera Iriana.net RPG&PVP

Ciezko teraz o reklame dobrego otsa. Ludzie wbijaja na feba/zivera/enemia/revana i maja wyjebane... Moze cos sie z tym zrobi ale w?tpie. Ja jak cos moge pom?c w reklamie / priv.

za moich czasow iriana to byl najlepszy server, classicy , narvie i premiery kryly sie przed Irian? ;] zreszta ten OTS to byla 1-wsza "FULL RL MAPA ze wszystkim co bylo na rl" ...

Widzialem juz na tibiacams ze sie zainteresowali, teamy pewnie sie znajd? , moze jakies old teamy reloady zrobi? i sie wbije :)

Troche team?w sie zainteresowa?o , teraz dobra reklama i bedzie git.

ku*wa... serio ? gengia, oken, pyre ? - w takim razie serwer ten nie bedzie sie roznil ani troche od pozostalego szajsu.
Mo?e dodajcie jeszcze orshabal island, i morgaroths cave. Chcieli?my wbi? tylko ze wzgl?du na true rl map - troche klimatu...
Tak?e w ?rode wystartuje ch?am jak ka?dy inny... nie polecam

Sanixq widac ze jestes z jakiegos teamu prokidsow czy cos ;]

Iriana byla najlepszym serverem ;) najwiecej znaczacych teamow tam gralo ;)

zgadza si?... by?a nie zaprzeczy?em Panie ProKid. Co wi?cej chyba s?abo pami?tasz iriane, nigdy nie by?o na niej orshabal plac?w - tylko i wy??cznie true rl map, co za tym idzie nawet przy wi?kszym stages czujesz klimacik ; )

3 Mapy to nie jest duzo, i tak tam bedzie masa ludzi expic wiec nie bedzie to latwe ;) jak dla mnie super sprawa.

Bardzo fajny serwer, jak najbardziej polecam, gra?em na poprzedniej edycji. Pomimo kilku niedopracowa? gra?o si? super i mam nadzieje, ?e teraz te? tak b?dzie. Bardzo ?adnie dopasowany Exp Stages.
Na Poziomie 100 Otrzymasz 100 points.
Na Poziomie 120 Otrzymasz 100 points.
Na Poziomie 150 Otrzymasz 250 points.
Super pomys?, na darmowe punkty. Z pewno?ci? przyci?gnie to wielu graczy.
Serwer jak najbardziej polecam i z pewno?ci? zagram ;)

Powinien by? klient z wbudowanym Elf botem i gotowymi skryptami : D

Co wam z RPG jak ka?dy boci?

Ka?dy boci, co moze jeszcze bany za bota? ludzie chca pograc spokojnie , postawic bota, zebrac addon , wyjsc na wara wieczorkiem, i nie zmianiajac otsa grac sobie caly czas. ;)

Ja na pewno nie wbije. Gengia, Oken, Pyre na irianie... tego jeszcze nie grali. Golden nugetsy do vip roomow jeszcze lepsze. Przypomn? sobie star? iriane gdzie gra?em z Conglomerate, gdzie bi?o si? na frostach okolnir a potem expi?o, gdzie w sms shopie by?y bronie z arenki a nie z ani, gdzie nie by?o ani jednego addon itema w shopie, gdzie gra by?a ci??ka ale nie do tego stopnia by frustrowa? gracza. Gdzie jak kto? pad? to by? w plecy, a to jest zwyczajny Orsh pod kas? bo dobrze zareklamowa? si? star? mark? i zarobi?. BARDZO nie polecam i nie ma co nabija? kieszeni temu hipokrycie.

Hipokrycie? gosciu co ty w ogole mowisz? Jaki team teraz wbije na full rpg? same nooby jakies Dark Unit , Progress , Paradise. Niewiadomo co . Nikt ci nie wbije jak na otsie nie bedzie choc troche udogodnien. wydaje mi sie ze to jakies kolejne konto Inwoba albo jego przydupask?w ?eby antyreklame zrobi?.

niestety zwyk?y orsh, domena starego dobrego serwera. CO najlepsze nie jest to sasir ;P tylko osoba kt?ra wykorzystuje jego domene by wi?cej zarobi?. Przeczytajcie na otlandzie ; )
Potrzebna jest true Real map bez smiesznych wysp ( yalahar i farmine zdecydowanie lepiej to zast?puj? )

A TO JEST... KOLEJNY....
demonicratbh3.png

Ja wbije i zobacze jak sie bedzie gra?o. jest napewno lepszy ots niz te zyvery wszystkie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry