Pozna? Game Arena 2009 (16-18 pa?dziernika)

Status
Zamknięty.
Odp: Pozna? Game Arena 2009 (16-18 pa?dziernika)

A nie da si? jako? sprytnie czit?w pocisn??, bior?c pok?j 5 osobowy, a ?aduj?c tam ile si? da? xd W og?le to jaka? parodia? Schronisko m?odzie?owe 50z? za dob?? O.o

Ogarniamy si?, panowie, ogarniamy, bo musz? wiedzie?, ile kasy mam wyci?ga? od wszystkich otaczaj?cych mnie ludzi. ;p

JA z deka nie czaje dzia?ania tego schroniska. Z tego co przeczyta?em w regulaminie (z tego co zrozumia?em) jest co? w stylu jedna sypialnia dla wszystkich jaki? barak itd. A w cenniku pisze,?e w ka?dym pokoju ?azienka. Jak to wygl?da? Pokoje tam s? w stylu jakiego? hotelu (?e p?ac? za pok?j i mog? tam siedzie? i robi? co chce) czy w stylu jakiego? baraku czy chuj wie co (bo alkoholu te? nie mo?na pi?).

Pomimo ?e schronisko jest najta?sze, nie oznacza to, ?e jest to najlepsze rozwi?zanie. ;)

Poza schroniskiem nocleg waha si? w granicach 70 z? za dob? (pok?j wieloosobowy).

Jak to nie?! Tu chodzi tylko o to, ?eby si? gdzie? kimn?? i nie zmrozi? dupska, na picie herbaty czas przyjdzie. ;p Niech osoby, kt?re wiedz? na pewno, ?e jad?, okre?l? si? za konkretn? propozycj?. Ja nie mog? sobie przezi?bi? narz?d?w, mo?e w przysz?o?ci b?d? chcia?a mie? dziecko (buaha), musz? wiedzie?, czy zbiera? kas? na nocleg, czy zwali? si? na g?ow? kumpeli. ;p

Nie lepszym rozwi?zaniem by?oby poimprezowa? z Poznaniakami? M?j kolega ma tam znajomo?ci, mi?dzy innymi on b?dzie jecha?. Mo?e uda si? zorganizowa? jak?? dom?wk? ;).

16.10 (pi?tek) - 10.00 - 16.00 (dzie? tylko dla prasy)
17.10 (sobota) - 10.00 - 18.00
18.10 (niedziela) - 10.00 - 16.00
...to kto si? wybiera? =)
Alastor chuliganie, Ty masz wp?ywy zmie? dat?, bo w te dni to id? na obiad z Obam?. jo?

Tak na serio. Patrz? ile b?dzie kosztowa? bilet na poci?g...
Supcio. 5 dych, ale da si? ogarn??. Trzeba b?dzie jeszcze kupi? jakie? "manapotionki" z tego co s?ysz? o tych urodzinach.
Podejrzewam, i? b?d? gdy? m?j ojciec wraca to b?dzie kasa. po za tym teraz dostan? 200 banie odszkodowania i b?dzie gites majonez.
Alastor - mo?esz mnie wpisa?.

Wst?pnie dla 9 os?b b?dzie spanie.

To jak na razie na 100% b?dzie: Alastor, Ivellios, Dacomos, Beoska (4) + Napster i kolega Napstera (2) + Drexav, Ognisty, Skalarek (3)

Reszta nie jest pewna.

Je?eli ja to i m?j kolega na 100% - o jakim spaniu m?wisz?

To chuj - ognisty b?dzie spa? na dworze, a co z tym pokojem w jakiej cenie za?atwi?e?? W ciemno za?atwi?e?? Przecie? nie otrzyma?e? od wszystkich deklaracji, ze jad? na 100%? A i jeszcze jedno 9 osobowy pod tym wzgl?dem, ?e jest dla 9 os?b czy pod tym, ?e wi?cej ju? si? nie zmie?ci? :>

Dziwi mnie moja reakcja na widok tego tematu, ale c??. Co do reakcji, zacz??em spamowa? do u?ytkownika Zia, czy m?g?by si? wybra? ze mn? - w ko?cu mieszka 8 przystank?w autobusowych dalej ; DD Na 90% pojad?, czyli, ?e o wiele wiele wi?cej ni? 'raczej tak'. Ugada?em si? ze starsz?, tylko, ?e nie wiem gdzie b?dziemy spali, ile wzi?? kasy i co w og?le b?dzie si? tam dzia?o xd Tak btw, kto si? orientuje czym dojecha? z Gda?ska do Poznania? :p

#edit
A jednak, dzwoni?em na informacj?, 50z? (r?wniutkie :D) kosztuje bilet do poznania. B?d? na 100%. Czy oko?o 230 z? mi starczy, razem z biletami? Mo?na powiedzie?, ?e 130z? bez bilet?w x)

Ostatnia edycja:

Rozmawia?em ze swoimi kumplami - prawdopodobie?stwo pojawienia si? na PGA: 95%. Skontaktuje si? z Tob?, Alastor.

Okej, a wi?c. Kto w poznaniu ma 2m2 (kwadratowe) do sprzedana na 2 noce? Aha i od razu po doje?dzie k?piel (2 dni jazdy na rowerze zrobi swoje). : ) Oczywi?cie zap?ac?, nic za darmo. : )

M?g?bym przyjecha? ale w zale?no?ci od kosztu ile wyniesie mi waha.
Je?eli kto? chce si? do??czy? z dolnego ?l?ska (M?j transport a osoba kt?ra chcia?a by si? do??czy? - p?aci 50z?) Samoch?d jest 7 osoobowy. wi?c nawet gdyby by?y 3 osoby mo?na spa? w aucie ;) + prowiant wasz. Wi?cej info. piszcie na pw ;) Zainteresowani? ;)

@Drexav: Pok?j jest dla 9 os?b. Cena to 45 z? za dob?. Oczywi?cie jest to tylko rezerwacja, wi?c nie trzeba z tego skorzysta?. Zreszt? chyba b?dzie nas wszystkich razem wi?cej jak 9 os?b, dlatego co? innego trzeba wymy?li?... a mo?e po prostu ka?dy sam o siebie zadba? :)

@Kurtis: Zupe?nie zapomnia?em o Tobie :p OK, odezwij si? jak co?.

@Zia: Poszukaj, to znajdziesz. Na 2 noce, czyli ju? w pi?tek przyje?d?acie?

Loool ile tego planowania.

We Wroc?awiu kimn?li?my si? na przystanku autobusowym pod blokiem Napstera i by?o spoko.

Poza tym zapominacie o innej zajebistej opcji (ofc opr?cz imprezy za?atwianej przez napstera) czyli znalezieniu jakiej? ca?odobowej kawiarenki internetowej i wsp?lne granie ca?? noc (max 3z? za godzin?, taniej ni? hotel)

Wiesz Dacamos, ale tutaj jest tot troch? d?u?ej bo jakby nie by?o 3 dni.

Coraz bardziej si? wszystko rozkleja, nie wiem jak jedzie ognisty, je?eli chcia?bym jecha? poci?giem w jedn? stron? wyniesie mnie ok 70 z?. Pisa?em do jednego schroniska m?odzie?owego (oddalonego 13km od targ?w) twierdz?, ze miejsc brak...

Hmm ja na pewno b?d? tylko na sobot? i niedziel?, chyba, ?e w pi?tek nie b?dzie ?adnych wyk?ad?w. Jedn? noc mo?na przecie? sp?dzi? na robieniu run w Tibii. Nie udawajcie, ?e nikomu si? to nie zdarzy?o xD

Loool ile tego planowania.
We Wroc?awiu kimn?li?my si? na przystanku autobusowym pod blokiem Napstera i by?o spoko.

Tak ale wiesz, to by?y wakacje a my spotkamy si? w Pa?dzierniku gdzie jest troszk? zimno.

Coraz bardziej si? wszystko rozkleja, nie wiem jak jedzie ognisty, je?eli chcia?bym jecha? poci?giem w jedn? stron? wyniesie mnie ok 70 z?.

Ja zdania nie zmieni?em, jad? na 100% i na 99% poci?giem, nie wiem jak Ty Drexav, lecz mam nadziej? ?e pojedziemy poci?giem razem. Z reszt? po?yjemy zobaczymy, do PGA jeszcze troch? czasu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry