• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Praca RME.

Status
Zamknięty.

Asewi

User
Liczba reakcji
0
Witajcie, jest to moja jedna z pierwszych prac. W moich pracach nie u?ywam auto-bordera Praca przedstawia schronienie w?adcy wody i Ziemi. podziemia by?y robione wed?ug poradnika.:
,,W dawnych czasach, 4 narody ?y?y ze sob? w zgodzie. Lecz gdy nar?d Ognia zaatakowa?, wszystko si? zmieni?o. W?adcy wody i ziemi musieli po??czy? swoje si?y, by przetrwa?"
Oczywi?cie, zostawili ca?y sw?j nar?d i uciekli ;D
ss1l.png

ss2je.png

ss3ck.png

@down Wiem, ?e to na samym dole wygl?da z deka dziwnie, ale c??, stara?em si? ;)

Odp: Praca RME.

Nie wierze w to, ?e tutaj nie by?o u?ywanego auto-bordera. Te mapy wygl?daj? z dekka auto borderowane, bo wida? po kszta?cie, chyba, ?e ju? tak masz, ?e tworzysz w raw kwadraty. Og?lem prace 6,5/10 nie s? powalaj?ce, nie ma na co zarzuci? oka.

jak wg.mnie to super robota:)
Notka moderatorska:
Ma?owarto?ciowy post.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Na 1 ss mogles dac wiecej kamieni,drzewek i roznych dupereli.
Ogolnie ?adnie ;>

No pracki s? naprawd? bardzo ?adne . Jedyne co mi w nich przeszkadza to brak jaki? wi?kszych szczego??w tak jak naprzyk?ad w pracy numer jeden . Mog?e? doda? wi?cej urozmaice? ?niegu , drzewek , krzew?w itp. Co do pracy numer dwa to nie mog? zrozumie? tego ?niegu tam na g?rze . Mo?e ja czego? nie ogarniam albo nie widz? no ale og?lnie jest bardzo ?adna . Pracy numer trzy niestety nie mog? oceni? , poniewa? mi si? nie wy?wietla ! Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia w dalszym mapperowaniu !

Powiem ci ?e je?eli nie u?ywasz auto bordera w swoich pracach to nawet fajnie uk?adasz brzegi.

Mniejsze uwagi:
-Bardzo ale to bardzo ma?o stosujesz detali,popraw to
-Poczytaj poradniki na pewno co? Ci pomog? z dopasowaniem detali
-Spr?buj pommapowa? na innym map edytorze np:Simon'e Map Edytor.Polecam Ci go na prawd? o wiele lepiej dobra? w nim detale czy te? nature.

Pozdrawiam

Hmm mapki no nie spodoba?y mi si? jakie? takie md?e monotonne ma?o szczeg???w po prostu jak dla mnie bez ?ycia nie b?d? cie ok?amywa? mapy bardzo mierne nie postara?e? si? nie wiem mo?e zbyt szybko je robi?e? albo po prostu dojeba?e? w auto tak mi si? wydaje nie lubi? nikogo krytykowa? za jego prac? ale to dobrze robi i motywuje do dalszych stara? aby by?o lepiej.Spr?buj si? poprawi?.

Ocena niestety musi by? nie za du?a 4/10

Pozdrawiam ciebie i zach?cam do nowych dzia?a? nad mapkami Eztaz

Status
Zamknięty.
Do góry