• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Praca, Tutor-Land

Status
Zamknięty.

Lee Parkour

Advanced User
Liczba reakcji
30
Witam :] Moja nowa praca w MapEdytorze, nie jest profesjonalna, ale dok?adnie wyko?czona. Itemy dobra?em odpowiednio. :F :E

Prac? nazwa?em Tutor-Land, poniewa? tutaj nie maj? wst?pu zwykli gracze. Pomys? jak najbardziej mo?ecie uzna? za kiepski, mi chodzi g??wnie o mapk? ; D
Prosz? o komentarze oraz o podpowiedzi :D

Moja Praca:

Pozdrawiam,
Lee

Odp: Praca, Tutor-Land

Lista b??d?w, niedoci?gni?? jest na prawd? d?uga.
Ale niekt?re elementy, bardzo rzucaj? si? w oczy. Mi?dzy innymi:
Brak okien, z?a woda, z?y border trawy, zero detali/urozmaice?.
Popracuj jeszcze troch?, bo to na razie nie jest dobre.

Szczerze m?wi?c to nie podoba mi si? ta praca . Je?li to jedna z Twoich pierwszych prac to i tak ?le Ci nie idzie . Tylko rzecz w tym , ?e troszk? b??d?w jest , kt?re naprawd? rarz? w oczy m.in. jak wspomnia? kolega @2up , brak okie? , zero jakichkolwiek urozmaice? , jaki? ?adnych szczeg???w . Trawa jest po prostu nadzwyczajnie po?o?ona ... Musisz jeszce troszk? popracowa? nad mappowaniem . No ale nie od razu Rzym zbudowano , a trening czyni mistrza . Powodzenia !

Siemka
Po 1:
Lee Parkour pomy?l czy chcia?by? gra? na takiej mapie na ots'ie
Je?eli czyta?e? to ta mapka to miejsce tylko dla tutor?w ale ok jak tam uwa?asz:

A wi?c mapka no nie jest przepi?kna ale przypomina taki o?rodek wypoczynkowy i to mi si? podoba na prawd? dobry pomys? z tym ?e tylko dla vip xD

Musisz jeszcze popracowa? nad mapkami nie jest ?le ale brakuje mi tam troszk? szczeg???w musisz bardziej zaszale? pokombinowa? aby mapka przyci?ga?a wzrok innych ale jak b?dziesz wi?cej robi? sam to docenisz xD

Reput za prace i ch?ci oczywi?cie xD

Pozdrawiam Eztaz

Status
Zamknięty.
Do góry