Praca za pieni?dze!! [Maper, Skrypter, Grafik, Reklamator, Programista] Zobacz Warto!

Status
Zamknięty.

Maximuss

Advanced User
Maj 23, 2009
Liczba reakcji
17
Masz uzdolnienia? Du?o wolnego czasu? Czy mo?e potrzebujesz Got?wki?
Wykorzystaj to puki mo?esz!!!
Ma?e wprowadzenie na start, jak wida? s? wakacje a ja ma?o przebywam w domu i braknie czasu na moje ots'y, Posiadam ma?? sie? ots?w jest ich oko?o 5 i par? wolnych serwer?w ;x.... Dotychczas wszystko robi?em sam ale teraz do?? par? os?b trzeba zatrudni? bo si? nie wyrabiam. :(
O co chodzi?
Nie p?acimy ?adnych % z OTS'a, p?acimy za czas pracy i po?wi?cenie. Ile zrobisz tyle b?dziesz wynagrodzony... Nie ma obijania si? ;x
P?atno?ci co i jak?
Jest par? mo?liwo?ci wynagrodzenia gracza przelew na konto, pay pala, do?adowanie, kasa poczt? lub mo?emy co? zam?wi? na ?yczenie pracownika np z allegro.
Wyp?acamy dopiero po miesi?cu, nie wcze?niej, tzn. od czasu zatrudnienia miesi?c.
Robimy specjalne liczniki w kt?rych b?dziemy zapisywa? kto i ile zarobi? potem b?dzie to wszystko kalkulowane i wp?acane.
Nie jeste?my po to aby oszukiwa? :)
Cennik:
Maper - Od 10z? do nawet 500z?!!
Skrypter - od 10z? do nawet 800z?!!
Reklamator - od 5z? do nawet 25z?!!
Grafik - od 10z? do nawet 100z?!!
Programista - od 100z? nawet do 1500z?!!
A Tak?e GOD na serwerach ;x
1h (100%) z efektem pracy godziny to oko?o 3z? - 10z? zale?y:)
Uwaga, je?eli napotkamy plagiat, pracownik jest automatycznie wyrzucany, zapracowane pieni?dze wyp?acamy ale od tej kwoty pobieramy 50% ;x
Co to Plagiat jak nie plagiatowa??
Plagiat - skopiowanie cudzej pracy/pomys?u (lub jej cz??ci) i przedstawienie pod w?asnym Nickiem.
Np: Zabrania si? trackowania mapek z innych ots'?w, wzorowa? mo?na si? :D
Zabrania si? kopiowania skrypt?w z forum, (CTR+C i CTR+V) i ukazania mi, jako swoim pseudonimem.
Wydanie pracy na Forum lub innej konkurencji.
Zabrania si? oszukiwania.
Chcemy unikn?? takich rzeczy.
Kontakt:
Jest prosty mo?esz napisa? na PW lub w po?cie.
A tak?e podajemy gg do kontaktu bie??cego...
Prosz? nie spamowa? problemami bo to nie Supprot :) Wszelkie inne wiadomo?ci b?d? ignorowane ;x.
Jak powinno wygl?da? podanie:
Imi?/Nick:
Stanowisko:
Znajomo?? to czego robisz (1-10)
GG/Skype:
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW.

Kontakt gg: 3751488

Co? od siebie nie liczy si? wiek,bo to nie jest wa?ne chce aby osoba by?a doro?ni?ta do pewnego poziomu. Ilo?? miejsc nie ograniczone. Mo?esz nawet po?wi?ca? 1h dziennie, twoje zarobi b?d? liczone za godziny!!
Je?eli wiesz, ?e si? nie nadajesz to dobranoc!

PS:
Dodam, ?e na gg zwracamy si? z kultur?. Jak piszesz to pis. NP: Witam, ja z tibia.net.pl Maximus. Bo inaczej moge nie odpowiedzie? :(

Odp: Praca za pieni?dze!! [Maper, Skrypter, Grafik, Reklamator, Programista] Zobacz W

Odp: Praca za pieni?dze!! [Maper, Skrypter, Grafik, Reklamator, Programista] Zobacz W

Witam ;)

Ja bym si? z ch?ci? zapisa? na reklamatora.

Imi? / Nick : Tomasz (jbc. to Tomek , to sztywniackie Tomasz mnie wkurza :D) / yugosorcer
Znajomo?? : Zareklamowa? serwer potrafi? na r??nych forach tibijskich , serwerach , w?r?d znajomych itd :)

GG/Skype : gg 9319700

Praca pokazowa : No nie mam ;|

Pozdrawiam!

Cze??, mok? ja?

umjem robi? skrypty, mapki tesz robi?em.

Mapowalem na tibia.com..

oprucz tego znam sie na grafike i reklamowaniu.

polecam siebie, naprawde

Imi?/Nick: Dawid/OTsiarz13
Znajomo?? to czego robisz (1-10) 10 !!!
GG/Skype: 11766559/dawidkzn14
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW. Wysle na gg :)

Imi?/Nick:Masterex
Znajomo?? to czego robisz (1-10): 10
GG/Skype:11942714
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW. Programista, wiec nie mam nic. Pisz jak cos.

Imi?/Nick: SSB
Znajomo?? to czego robisz (1-10): 7
GG/Skype:2198600
Praca pokazowa: GG/PW

I co mia?by robi? Programista?

Drodzy moderatorzy prosz? nie uzna? tego posta jako sppam...

Prosz? podawa? stanowisko w podaniu.
Edytujcie swoje posty.

Chce powiadomi?, ?e ko?czymy system dodatkowy na naszej strony, gdzie b?dziecie mieli prywatne konta i b?dzie mo?na sprawdzi? zarobione pieni??ki...
Chce poinformowa?, ?e pieni?dze b?dzie mo?na przela? sobie kiedy si? chce ale z tych ile przelewasz odpieramy 50% ;x.

Ostatnia edycja:

Imi?/Nick: Marek/Xauen
Stanowisko: Grafik/Mapper (2 w jednym ;) )
Znajomo?? to czego robisz (1-10): 3-4 lata
GG/Skype: 22467217/BlizzarDBD
Praca pokazowa: No to ?ap pare grafik:

1.
78417347157337468479.jpg

2.
86246415705288120280.jpg

3.
75059839208085910304.jpg

4.
98546640580135814083.jpg

5.
57512103931433837465.gif

6.
49319663132866907526.gif

Z Mapek nie mam nic ale na GG by? my si? dogadali ;)

Pozdrawiam.

Sorry za Offtop, ale wydaj? mi si?, ?e p?aca dla Reklamatora jest zbyt ma?a. Mo?e nie tworzy on nic technicznego ale tak?e po?wi?ca sw?j czas na reklam? na innych forach lub w znajomych. B?dzie takim jakby Menagerem, wi?c my?l?, ?e zas?uguje na wi?cej.

Odno?nie OTSa, mam pytanie jaki chcesz stworzy? serwer? Bo troch? ma?o zach?caj?cych informacji da?e?.

Imi?/Nick: Mikolaj/Shadok
Stanowisko: Reklamators
Znajomo?? to czego robisz (1-10): 8-9 :D
GG/Skype: 3672015
Praca pokazowa: YouTube - Overload Ots! Trailer! 25 Czerwca 2010 18:00

Imi?/Nick: Dawid/OTsiarz13
Znajomo?? to czego robisz (1-10) 10 !!!
GG/Skype: 11766559/dawidkzn14
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW. Wysle na gg
Posada: Reklamator

Imi?/Nick: Damian/Arosax/Anzeo
Stanowisko: Mapper
Znajomo?? to czego robisz (1-10) 8-9
GG/Skype: 5648454 / damiansoh < skype
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW. Pisz na gg ;]

Imi?/Nick: Dawid/Dnoble
Stanowisko:Grafik
Znajomo?? to czego robisz (1-10):9/10
GG/Skype:20071323
Praca pokazowa:
uyio.png

32477640.png

tyui.png

$$$ Nieaktualne $$$

Ostatnia edycja:

Imi?/Nick: Kacper/Erexo
Stanowisko: Mapper/skrypter oraz troch? programista :D
Znajomo?? to czego robisz (1-10) Mapper 10/ skrypter 7 programista 5
GG/Skype: 2212424/erexo. (razem z kropk?)
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW.
Moje ots'y:
NTSW (Naruto The Shinobi War): www.ntsw.vgh.pl
OVN (Overload Ninja): <Projekt zawieszony>
Obydwa ots'y robi?em sam i tylko sam...

Imi?/Nick: Tomek
Stanowisko: Mapper/Skrypter
Znajomo?? to czego robisz: 9
GG/Skype: 4595735/tom33q
Praca pokazowa: http://tibia.net.pl/zespoly/375722-zostane-mapperem-rpg.html
Skrypt?w nie mam nic na pokaz, ale jak mi co? zlecisz to zrobi? i Ci poka?e.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry