- Liczba reakcji
- 17
Masz uzdolnienia? Du?o wolnego czasu? Czy mo?e potrzebujesz Got?wki?
Wykorzystaj to puki mo?esz!!!
Ma?e wprowadzenie na start, jak wida? s? wakacje a ja ma?o przebywam w domu i braknie czasu na moje ots'y, Posiadam ma?? sie? ots?w jest ich oko?o 5 i par? wolnych serwer?w ;x.... Dotychczas wszystko robi?em sam ale teraz do?? par? os?b trzeba zatrudni? bo si? nie wyrabiam.
O co chodzi?
Nie p?acimy ?adnych % z OTS'a, p?acimy za czas pracy i po?wi?cenie. Ile zrobisz tyle b?dziesz wynagrodzony... Nie ma obijania si? ;x
P?atno?ci co i jak?
Jest par? mo?liwo?ci wynagrodzenia gracza przelew na konto, pay pala, do?adowanie, kasa poczt? lub mo?emy co? zam?wi? na ?yczenie pracownika np z allegro.
Wyp?acamy dopiero po miesi?cu, nie wcze?niej, tzn. od czasu zatrudnienia miesi?c.
Robimy specjalne liczniki w kt?rych b?dziemy zapisywa? kto i ile zarobi? potem b?dzie to wszystko kalkulowane i wp?acane.
Nie jeste?my po to aby oszukiwa?
Cennik:
Maper - Od 10z? do nawet 500z?!!
Skrypter - od 10z? do nawet 800z?!!
Reklamator - od 5z? do nawet 25z?!!
Grafik - od 10z? do nawet 100z?!!
Programista - od 100z? nawet do 1500z?!!
A Tak?e GOD na serwerach ;x
1h (100%) z efektem pracy godziny to oko?o 3z? - 10z? zale?y
Uwaga, je?eli napotkamy plagiat, pracownik jest automatycznie wyrzucany, zapracowane pieni?dze wyp?acamy ale od tej kwoty pobieramy 50% ;x
Co to Plagiat jak nie plagiatowa??
Plagiat - skopiowanie cudzej pracy/pomys?u (lub jej cz??ci) i przedstawienie pod w?asnym Nickiem.
Np: Zabrania si? trackowania mapek z innych ots'?w, wzorowa? mo?na si?
Zabrania si? kopiowania skrypt?w z forum, (CTR+C i CTR+V) i ukazania mi, jako swoim pseudonimem.
Wydanie pracy na Forum lub innej konkurencji.
Zabrania si? oszukiwania.
Chcemy unikn?? takich rzeczy.
Kontakt:
Jest prosty mo?esz napisa? na PW lub w po?cie.
A tak?e podajemy gg do kontaktu bie??cego...
Prosz? nie spamowa? problemami bo to nie Supprot
Wszelkie inne wiadomo?ci b?d? ignorowane ;x.
Jak powinno wygl?da? podanie:
Kontakt gg: 3751488
Co? od siebie nie liczy si? wiek,bo to nie jest wa?ne chce aby osoba by?a doro?ni?ta do pewnego poziomu. Ilo?? miejsc nie ograniczone. Mo?esz nawet po?wi?ca? 1h dziennie, twoje zarobi b?d? liczone za godziny!!
Je?eli wiesz, ?e si? nie nadajesz to dobranoc!
PS:
Dodam, ?e na gg zwracamy si? z kultur?. Jak piszesz to pis. NP: Witam, ja z tibia.net.pl Maximus. Bo inaczej moge nie odpowiedzie?
Wykorzystaj to puki mo?esz!!!
Ma?e wprowadzenie na start, jak wida? s? wakacje a ja ma?o przebywam w domu i braknie czasu na moje ots'y, Posiadam ma?? sie? ots?w jest ich oko?o 5 i par? wolnych serwer?w ;x.... Dotychczas wszystko robi?em sam ale teraz do?? par? os?b trzeba zatrudni? bo si? nie wyrabiam.

O co chodzi?
Nie p?acimy ?adnych % z OTS'a, p?acimy za czas pracy i po?wi?cenie. Ile zrobisz tyle b?dziesz wynagrodzony... Nie ma obijania si? ;x
P?atno?ci co i jak?
Jest par? mo?liwo?ci wynagrodzenia gracza przelew na konto, pay pala, do?adowanie, kasa poczt? lub mo?emy co? zam?wi? na ?yczenie pracownika np z allegro.
Wyp?acamy dopiero po miesi?cu, nie wcze?niej, tzn. od czasu zatrudnienia miesi?c.
Robimy specjalne liczniki w kt?rych b?dziemy zapisywa? kto i ile zarobi? potem b?dzie to wszystko kalkulowane i wp?acane.
Nie jeste?my po to aby oszukiwa?

Cennik:
Maper - Od 10z? do nawet 500z?!!
Skrypter - od 10z? do nawet 800z?!!
Reklamator - od 5z? do nawet 25z?!!
Grafik - od 10z? do nawet 100z?!!
Programista - od 100z? nawet do 1500z?!!
A Tak?e GOD na serwerach ;x
1h (100%) z efektem pracy godziny to oko?o 3z? - 10z? zale?y

Uwaga, je?eli napotkamy plagiat, pracownik jest automatycznie wyrzucany, zapracowane pieni?dze wyp?acamy ale od tej kwoty pobieramy 50% ;x
Co to Plagiat jak nie plagiatowa??
Plagiat - skopiowanie cudzej pracy/pomys?u (lub jej cz??ci) i przedstawienie pod w?asnym Nickiem.
Np: Zabrania si? trackowania mapek z innych ots'?w, wzorowa? mo?na si?

Zabrania si? kopiowania skrypt?w z forum, (CTR+C i CTR+V) i ukazania mi, jako swoim pseudonimem.
Wydanie pracy na Forum lub innej konkurencji.
Zabrania si? oszukiwania.
Chcemy unikn?? takich rzeczy.
Kontakt:
Jest prosty mo?esz napisa? na PW lub w po?cie.
A tak?e podajemy gg do kontaktu bie??cego...
Prosz? nie spamowa? problemami bo to nie Supprot
Wszelkie inne wiadomo?ci b?d? ignorowane ;x.Jak powinno wygl?da? podanie:
Imi?/Nick:
Stanowisko:
Znajomo?? to czego robisz (1-10)
GG/Skype:
Praca pokazowa: Mo?e by? ukazana na gg/PW.
Kontakt gg: 3751488
Co? od siebie nie liczy si? wiek,bo to nie jest wa?ne chce aby osoba by?a doro?ni?ta do pewnego poziomu. Ilo?? miejsc nie ograniczone. Mo?esz nawet po?wi?ca? 1h dziennie, twoje zarobi b?d? liczone za godziny!!
Je?eli wiesz, ?e si? nie nadajesz to dobranoc!
PS:
Dodam, ?e na gg zwracamy si? z kultur?. Jak piszesz to pis. NP: Witam, ja z tibia.net.pl Maximus. Bo inaczej moge nie odpowiedzie?