• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Prace by Misio The Knight

Status
Zamknięty.

Misio The Knight

Active User
Tak jak w temacie, tutaj bede zamieszczal swoje prace graficzne. Jestem dopiero poczatkujacym, wiec jezeli mozecie to oceniajcie mnie szczerze.

69069098.jpg

dragonq.jpg

misionsb.jpg

demonyognia.gif

54demonniewiara.jpg

Jutro moze jeszcze dzisiaj dodam nowe prace.
Pozdrawiam

P.S. Jak bedzie mi juz lepiej szlo to otworze temat "Prace na zamowienie by Misio The Knight" :p

Our partners and their custom servers:

Odp: Prace by Misio The Knight

Szczerze?Dodajesz tylko napisy,tla sa z google->grafika.Postaraj sie brdziej,poczytaj poradniki na www.gimpuj.info Tez jestem poczatkujacy a zobacz na moje prace w "Arts by Viper"to jest kilka pierwszych prac,a zamiast dodania napisu zrobilem sam tlo,wycialem render,wtopilem go i dodalem efekty.W czym robisz?

Rozumiem,ale czytanie poradnik?w jest wazne sam sie nei nauczysz tez probowalem bez poradnikow i wychodzilo zalosnie.Czytalem poradniki i moja 1 praca chyba nie byla najgorsza,oto ona:
#1 praca

#a to 2 praca

Najpierw musisz sci?gnac kilka brushy (P?dzli) i paczke gradient?w/deseni zeby twoje prace nie byly standardowe.Pozniej kilka paczek czcionek z kazdego gatunku,a potem zaczynasz:Czytasz tutoriale w T?O,TEKST,SYGNATURY,R??NE.Jak ju? poczytasz to wrzuc jakies dese?/gradient lub tlo wedlug tutorialu,maznij kiloma gatunkami p?dzli zeby do siebie pasowa?o,wrzuc render z www.planetrenders.net ,dodaj ramke,ciekawe efekty.Na koncu jakis ladny napis i powinno wygladac o wiele ladniej.

Pozniej jak juz twoje prace nabior? wdzieku pokombinuj z roznymi opcjami,nauczysz sie sam wycinac render i gitarka:D

To robienie roznych prac graficznych jest bardziej skomplikowane niz myslalem o.O Dzieki za podpowiedzi.. Jutro zabiore sie do roboty bo dzisiaj jestem juz spiacy :P Spoko gosc z Ciebie. Zebym mial 30 postow to dalbym Ci reputka :)

Straj si? robi? jakie? t?a, bo jak na razie dodajesz tylko napisy, a w ten spos?b nie nauczysz si? robi? ?adnych grafik. Pracuj, czytaj tutoriale, poradniki itp. ;) =) ?ycz? wytrwa?o?ci w dalszej pracy, bo jak na razie to nie ma co ocenia? ^^.

Narazie nie bede robil grafik w gimpie, poniewaz wszystkie dodatki poszly do kosza, bo mialem uszkodzony twardy dysk. Niedlugo bede mial nowego kompa i dostane od sasiada Photoshopa za free to wtedy cos porobie.

Dodaniem napisu do gotowego obrazka nazywasz swoj? prac? ?

?mieszne..?

Zr?b co? od siebie,od podstaw i wtedy pokazuj.

~Odswiezam temat.

Dzisiaj biore sie do pracy. Mam juz gimpa i zaczynam powoli sie uczyc. Mozliwe, ze dzisiaj wstawie tutaj jeszcze moje prace ;]

cronaldoi.jpg

Po kilku tygodniach przerwy.. Wiem.. Kiepscizna :(

@EDIT:

Nom.. Lecim dalej ;]
logoigf.jpg

logo1urt.jpg

bmtk.jpg

Coraz lepiej mi idzie oO

C. Ronaldo w starych barwach :)
normalcristianoronaldop.jpg

A tutaj moja tapetka :p
ou2hs3.jpg

Jutro dodam nastepne prace ;]

Pozdrowionka

A oto praca dla Lijke'a ;] - Pozdrowionka dla niego !
tlo2o.jpg

A to dalsza czesc moich prac:
csfan.jpg

Tutaj bedzie kolejna seryjka ;)
To chyba jedna z lepszych prac.
mthc.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom