• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Prace Rinth'a

Status
Zamknięty.
Odp: Prace Rinth'a

Widzi?, ?e sta?a si? moda na tibie 7.6. Fakt, ta wersja ma sw?j niepowtarzalny urok i co? w niej jest. Pe?en podziw dla twojego mappingu! Gratulacje!

Prace z 7.6 ciekawe, dziwi mnie, ?e z tego protoko?u da si? tyle wyci?gn??, wiele tu nie napisze bo wszystko jest na swoim miejscu, no, jedynym minusem mo?e by? brak kamyczk?w.

Robi?em to na szybko poniewa? przez ca?y tydzie? by?em nieco zalatany, i nie mia?em zbytnio du?o czasu na mapping, wyskroba?em to w wolnym czasie.

Tutaj poprawiona wersja:

93460514.png

87134353.png

I tutaj co? nowego:

26891224.png

Pozdrawiam,
Rinth!

Kocham ci? <3.
Znalaz?em r?wnie?nika kt?ry mappuje w 7.6 ;D, oczywi?cie prace s? ?adne, estetyczne oraz co najwa?niejsze playable. Jednak ten most na ostatnim zdj?ciu do mnie nie przemawia. I us? k?pki trawy bo gwa?cisz 7.6.

Pozdrawiam!

Omg , jak czytam komentarz Sword Fisha to si? zastanawiam czemu on nie zmieni sobie nicku na Mr. Idea? .
Nie przejmuj si? jego opini? , tak na prawde , to jeste? lepszy od niego !
A co do twoich prac , mniam : DD Lecz brakuje mi tu kamieni 9/10 : ))

Kozacko, ale za jasno, jak ju? robisz zdj?cia in-game, to r? je z klimatem. Troch? mi si? nie podoba rozmieszczenie potwor?w, tutaj rotworm, a na dole dragon - heloooo!?!?
Reasumuj?c mapa zrobiona bardzo bardzo przyzwoicie.
Pozdrawiam!

Troch? mi si? nie podoba rozmieszczenie potwor?w, tutaj rotworm, a na dole dragon - heloooo!?!?

A jaka tu r??nica ?e tu Rotworm a tu Dragon? Co tu jest nie tak?
Bo mnie si? tam mapa podoba, bardzo ?adnie zmieszane ?ciany g?r i podziemi.
Mi si? naprawd? bardzo podoba.

Ostatnia praca bardzo mi si? podoba, a w szczeg?lno?ci jej wykonanie, bo po??czenie tych wszystkich border?w wygl?da ?wietnie!
Nie?le wygl?daj? te? szare i br?zowe g?ry razem <3.
Og?lnie jest spoko, bardzo ?adnie detalujesz i nie robisz b??d?w, tak trzymaj!

55899750.png
#Jestem leniem, i na g?rze nie chcia?o mi si? doko?cza?.

Ze wzgl?du na te prace my?l?, ?e wybaczymy Ci t? niedoko?czon? g?r?. Ogromne gratulacje dla Ciebie za te prace. Idealnie dobrane szczeg??y, detale, urozmaicenia mapek. Wr?cz nic doda? nic uj??. Wszystko przemy?lane, co bardzo polepsza Twoj? map?. Gratulacje!

Do?? oryginalne wykonanie takiego miejsca, ale moim zdaniem tutaj nie ma nic specjalnego, zwyk?y topos wa?kowany setki razy. Nie mam poj?cia, ale ta mapa mi nie przypad?a, a? tak do gustu jak wcze?niejsze, odczuwam do nie wstr?t i podchodz? z dystansem.
Pozdrawiam!

70497055.png

94701133.png

91712608.png
@DOWN
Chcia?em pokaza? ?winki ;< Niestety ale te rock soil jest na innym pi?trze (przypadkowo tam to postawi?em) i kompletnie nie zauwa?y?em tego. Tak jest du?o b??d?w, widz?.; )

Ostatnia edycja:

Po co dawa? 2 razy praktycznie takie samo zdj?cie?

Jak wi?kszo??, natur? robisz centraln?. Nawali?e? troch? za du?o border?w, przez co wkrad?o si? kilka bug?w, jak tego nie widzisz to dziwne xD Nie pasuj? mi te zielone g?wna na drodze zwane "rock soil", kompletnie nie wsp??gra to z dirtem. K?pki trawy na niekt?rych elementach architektury itd. itp. Wszystko by?o by ?adnie gdyby nie te drobne b??dy.

Na pewno jest kilka b??d?w, tak jak te rock soile czy natura centralna, kt?ra na pierwszym zdj?ciu rzuca si? w oczy. Og?lnie s?dz?, ?e sta? Ci? na co? ambitniejszego, lecz bordery na pracy numer dwa s? wy?mienite, kozaku.

Zbyt du?o ro?linek tego samego gatunku, taki Ci si? 'kisiel' z tego zrobi?, wszystko na tym pierwszym screenie md?e i nijakie. Sam bordering naprawd? bardzo dobry, dostawi?bym tam jaki? w?zek na drewno czy co?, takie szczeg??y rasuj? klimat.

Ostatnia praca bardzo ?adna, jednak przesadzi?e? z tymi borderami. Jest troch? b??d?w ale dobrze, tylko denerwuje mnie ta natura centralna ; /, bo ten "rock soil" tam nie pasuje. Jak by?o ju? m?wione, "rock soil" wykorzystuje si? tylko do g?r.
Pozdrawiam!

1234o.png
[/CENTER]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry