Siemanos..,to jest tak my?l? ?e prefix dobrze sobie dobra?e?
ale nie przejmowa? mi si? tym..wszystko jest na swoim miejscu ?adnie dobrane detale
i dobra Architektura.Pomys?y masz fajnie i mi si? podobaj?.
I pierwsze bronie powieniene? da? w zak?adce Grafiki.
czyli tu. http://tibia.net.pl/forums/52-Showroom
Przynajmniej mi si? tak zdaje. xDD
Nie wiem te prace jakie? dziwne s?, wola?bym tamte z innego forum, aby? wyci?gn??, wi?kszo?? ich wygl?da lepiej, a to jakie? puste. Hmm wida? i? nowe, ale chyba nie wyko?czone, czekam na dalsze prace.
?rednio-zaawansowanym to na pewno nie jeste? co najwy?ej pocz?tkuj?cym. Bardzo s?aba detalizacja terenu, screeny in-game bardzo s?abe(zmie? opcje w Tibii). Jest to mapping pod 7.6, a tam by? ca?kiem inny styl wi?c tak mniej wi?cej oceniam 3/6 ?wicz, bo du?o pracy przed Tob?.
Prace nie powiem bo fajnie wygl?daj?,lecz te pustki s? straszne :/ Te pierwsze prace podoba?y mi si? lecz za du?o by?o pustek, p??niej zrobi?e? te g?ry,brzydko ci wysz?y jeden border tylko da?e?,troszk? kamyczk?w i na g?ry u?y?e? AB co brzydko wygl?da,natomiast w miar? fajnie wysz?a ci jungla te? nie za du?o detali ale du?o te? nie ma opcji pod 7.6. Og?lnie nie jest ?le,ale pracuj i poczytaj troch? poradnik?w o detalizacji teren?w. 6/10
Ostatnia praca rozpierdala si? z powodu tego s?abego groundu. Nie podoba mi si? sam pixelart, kt?ry dodajesz. Bo samo to, ?e jest dodane, ale na drugi dodatek psuj? efekt ca?ej Twojej pracy, przede wszystkim m?wi? tutaj o ostatniej grafice, kt?ra jest przedstawiona na last screen. Sam paj?k, czy co tam, mo?e by?.
Jak najbardziej zas?ugujesz na miano ?redniaka. Anyway, zr?b co? pod wy?szy protok??.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.