• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pracownia Dymy

Status
Zamknięty.
Odp: Pracownia Dymy

?miesznie, wed?ug mnie, wygl?da ten n?? na wilki bez czarnych kontur?w. Orkowa zguba ?adna, przyku?a ono moje amatorskie oko.

7230a12135690.bmp

nie umiem ?adnie cieniowa?

No jak nie umiesz to pr?buj,pierdolni?cie gradientu w niczym nie pomo?e xd

Rob lineart miecza zw??aj?cego si? ku g?rze a nie jakie? chuje muje dzikie w??e,zaokr?glony lineart nawet najlepszym sprawia problem a co dopiero osobie dopiero zaczynaj?cej.
Pozdrawiam
Venesis

orkowa zguba najlepsza ?adny lineart ma :P n?? na wilki tak sobie w grze wygl?da 6/10 na zachete.

Ten "ground" imo bardziej pasowa?by wykonany jako ?ciana. Reszta prac jest ..... s?aba! Jednak?e idziesz w dobrym kierunku. Ucz si? i ?wicz.

Jest to m?j wooden shield, wykonany od zera, rzadne przerabianie !! xD
d6d99d10d0da1.png
Do por?wnania xd
wooden.gif

S?abo. Zniknij poziome kreski. Zr?b ?agodniejsze przej?cie metal>drewno. Pocieniuj od nowa drewno. Kolory s? troszk? "zbyt ?ywe". Obw?dka(lineart) tarczy wygl?da kanciasto, zr?b bardziej okr?g??. Dodaj co? tam jeszcze od siebie.
Pracuj dalej :)

W?osy s? jakie? nijakie, og?lnie to cieniowanie jako? do dupy jest.

a w czym ty to robisz? bo jak bawisz sie pixel z pixelem to straszna lipa nie ma mo?lio?ci podoba mi sie pomys? i nic wiecej. a to moja ulubiona gra ze starych czas?w :D
ostatnia praca te? do poprawy. gdzie on trzyma miecz? jak to jest pochwa to nie ?wiec?ca a za ostrze? to te ostrze jest t?pe?

Status
Zamknięty.
Do góry