Prawda o Tibia.pl

Status
Zamknięty.

Kamil

Wielki powr?t
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
236
Witam, pewnie wielu z was widzia?o ju? ten filmik jednak nie zauwarzy?em go wcze?niej na tym forum zatem postanowi?em go tu umie?ci?. Czemu? Moim zdaniem jest zabawny i r?wnie? w pewnym sensie ukazuj?cy prawd? o Tibii albo stronach z ni? zwi?zanych.

YouTube - PRAWDA O T.PL

Zapraszam do komentowania.

AHUahUAHuahUH
Dobry filmik:
Czy wiesz ?e w tym poradniku mo?esz dowiedzie? sie jak gra? wTibia na telewizorze?
Odp:Na chuj to komu?
To tylko 1 fajny fragment.
Og?lnie filmik fajny ide go wrzuci? na tibia.pl AHUhauh(joke, ale kiedys wrzuce :p)
9\10 (bo troche kr?tki)

Hehe... Fajny filmik, aczkolwiek kr?ciutki, szkoda :D

Hahaha! Super filmik! Nie?le si? u?mia?em :) Szkoda, ?e taki kr?tki.

Po waszych komentarzach my?la?em, ?e b?dzie lepsze.

Kr?tkie i denne : )

W dodatku robione "na odwal si?".

Hehe.. ale jesli chodzi o konkursy tibii.pl to czesto sie wygrywa, moj kumpel z rl wygral pacca na 3 miechy a wyslal tylko 3 sms, poprostu fart.
Filmik niezly tylko krotki :P, ciekawe co mozna bylo by napisac o torgu xD

Filmik niez?y tylko odrobine za kr?tki ;p

Odp: Prawda o Tibia.pl

Kr?tkie, g?upie i nie?mieszne. Wygl?da jakby by?o robione przez osob?, kt?ra tylko raz wesz?a na t.pl. Technicznie tak?e pozostawia wiele do ?yczenia.

Mnie tam filmik zupe?nie nie ?mieszy. Co do Tibii w telewizorze, ja to stosowa?em. Odpala?em bota, pod??cza?em kabel od kompa do TV i np. ogl?da?em jaki? film. Gdy chcia?em zobaczy? co tam w grze wciska?em tylko 1 przycisk na pilocie. Wi?c nie rozumiem dlaczego to niby jest takie niepotrzebne...

@Up Wlasnie co tam, ze to na Tv ~.~jak sie upre to na czym innym odpale jeszcze xD

Wogole film do kitu... "storny" jedynie ten blad byl smieszny ; ddd

@up
Jakby si? uprze?, to mo?na w mikrofal?wce, nie? ;> Polak portafi!

@topic
Uhahahahshahaha! (nie, nie ?miej? si? z filmiku, tylko z debilizmu i jak sam powiedzia? 'znoobienia' autora)

Wsz?dzie liter?wki, fatalne wykonanie i ?a?osna oprawa jak?e ?enuj?cego ch?opaka, kt?ry jak zgaduj? pr?buje si? dowarto?ciowa? po wydaniu 2,66 za SMSa i odpadni?ciu w eliminacjach jakiego? drugorz?dnego konkursu. Na prawd? nie wiem jak inaczej mo?na to okre?li?. W ?yciu nie zrobi?bym czego? tak poni?aj?cego - nie m?g?bym spojrze? w lustro.

Mnie tam filmik zupe?nie nie ?mieszy. Co do Tibii w telewizorze, ja to stosowa?em. Odpala?em bota, pod??cza?em kabel od kompa do TV i np. ogl?da?em jaki? film. Gdy chcia?em zobaczy? co tam w grze wciska?em tylko 1 przycisk na pilocie. Wi?c nie rozumiem dlaczego to niby jest takie niepotrzebne...
Niepotrzebne, bo pseudo-re?yser filmiku pewnie jest na tyle uzale?niony od Tibii, ?e jego rodzice na samo to wyra?enie dostaj? migreny - nie m?wi?c o zobaczeniu t?uk?cych si? pikseli na ekranie starego, dobrego kineskopowca.

Regards
Seylit

Ostatnia edycja:

Filmik wogole mi sie nie podoba, pokazuje jakim "znoobionym"czlowiekiem jest autor filmiku:<

Co w tym jest takiego fajnego? Widz? tu tylko jakie? ga?no robione na z?o?? innemu serwisowi.

No rzeczywi?cie filmik jest kiepski. Nie tyle jako?? (cho? te? mo?na du?o zarzuci?) , ale jego przes?anie. Nie zauwa?y?em tam ?adnego akcentu humorystycznego. Co do poradnik?w (jak chocia?by pod??czenie tv do komputera i u?ywanie jako ekran) do grania w tibie jest kiepskim rozwi?zaniem, ale pod innym wzgl?dem ca?kiem niez?ym (ogl?danie film?w).

Co do konkurs?w to mam nadziej?, ?e da si? tam wygra? (nie rozdaj? nagr?d znajomym z kadry) cho? tutaj mo?na si? myli?.

Nie musisz bra? udzia?u w konkursach, a i tak jak na razie (pod wzgl?dem) portalu to najlepsza polska strona jednak nie ma magnesu kt?ry ka?e mi tam przebywa? gdy nie gram w gr? szatana. Przyznacie, ?e z tnetem jest inaczej :)

Beznadzieja, co w tym takiego fajnego ? ?e kole? na pocz?tku napisa? Storny zamiast Strony ?
A mo?e fajne dlatego ze napisa? przejebeac zamiast przejeba? ?

Jaki? nie dojeb robi? ten filmik, kt?ry nawet nie sprawdzi? swojej pisowni..
Pewnie zrobi? ten filmik bo przejeba? troch? kasy i nie wygra? w kt?rym? z konkurs?w, pozdrowienia dla debilnego autora tego filmu.

Fajne cho? i tak lubie tibie.pl. Teraz trzeba czeka? a? tibia.pl wymy?li poradnik:
Czy wiesz ?e... Mo?esz gra? w tibie przez mikrofal?wke?!.

super filmik 10/10

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry