Prawdziwy Projekt RPG ! Wejd? !!

Status
Zamknięty.
Odp: Prawdziwy Projekt RPG ! Wejd? !!

@UP, co? w stylu TibieME, wiadomym jest ?e do takiej pracy s? potrzebni utalentowani skrypterzy jak i graficy :)

Tworz?c projekt na Androida musia?aby? stworzy? ca?kowicie now? gr? od podstaw. ;)

Dlatego oznaczy?am to pod wielkim znakiem zapytania. Je?li projekt b?dzie tworzony pod silnik wzorowanym na grze Tibia, my?li zwi?zane z inn? platform? przejd? na inny, dalszy plan.
Co z tego wyjdzie? Zobaczymy :)

Ostatnia edycja:

Pseudonim: Mleczko
Czym mog? si? zaj??: c++
Do?wiadczenie: p?? roku
Czas kt?ry mog? po?wi?ci? na projekt: 3-4 godziny
Kontakt: Skype i GG podam na priv, je?li zainteresowana

na cholere Ci lua i c++? zacznij od napisania klienta w javie (w c++ si? te? niby da ale a) trudniej, b) mniej wydajnie, c) nie ma gotowych api)

takie pytanie po co ci kolego
programista c++ do tak ma?ego projektu
przeciez istnieje Klient tibijski bez praw autorskich

poza tym tyle teraz silnikow i klientow na necie co do tematu
jestem za ale niestety to kolejny niewypa? :((

Zrozumcie, ?e Ona zapewne pisz?c c++ chodzi?o jej o skryptera, kt?ry ogarnie jej ca?? Dat? a nie Source xd B??dy niewiedzy xd
Jestem Skrypterem lecz tworz? w?asny serwer od podstaw MMORPG. Poniewa? nie ma jeszcze serwer?w g?ownie MMORPG w stylu gry WoW, 4story itp z gier mmo. Klient 9.81
Chcia?em czytaj?c Tw?j post napisa? do Ciebie czy jako? by?my si? dogadali z projektami, lecz czytaj?c fragment: "Jedynie mog? zaj?? si? ewentualnymi drobnymi poprawkami, sprawdzaniem waszych prac." To zw?tpli?em. Jedynie wykorzysta?bym Ciebie do sponsorowania mojego projektu (poniewa? Ty p?acisz za dedyk, ja mam go na czas nieokre?lony za free).

Jeste? skrypterem i tworzysz sw?j serwer? To ciekawe, a kto wszystko programuje? Skrypter to nie programista. Zacznijcie od termin?w na wiki, a dopiero p??niej bierzcie si? za serwer.

Wracaj?c do tematu co umiesz i co mo?esz zaoferowa? od siebie? Ile p?acisz za jedn? godzin? robocz??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry