Premium scroll

Status
Zamknięty.

Liverno

New User
Grudzień 1, 2009
Liczba reakcji
0
Wiem ?e du?o jest o tym artyku??w ,ale musz? si? spyta?...

Zam?wi?em premium scrolla dok?adnie 3 bo na 90 dni tylko ,?e potem doczyta?em ,?e s? wymagania ,a ja mam konto od niedawna i nie mam 20 lvl nawet .Co si? teraz stanie z tymi scrollami -.- Prosz? o szybk? odpowied? .

Z g?ry dzi?ki...

Odp: Premium scroll

to chyba jest tak, ze mozesz uzyc pacca przez strone tibia.com albo na stronie mozna go zmaterializowac w premium scrolla, raczej nic nie przepadnie :P
Po zakupie czasu premium gracze b?d? mogli zdecydowa? czy chc? go aktywowa? od razu, czy chc? zdematerializowa? go w postaci wirtualnych zwoj?w premium je?li b?d? mogli to uczyni?.

Dzi?ki ,a wiesz mo?e czy b?d? na stronie jak co? m?g? odblokowywa? 3x czy jak odblokuje to odrazu na 3 miechy.

a to nie wiem, musisz sie kogos zapytac kto tak mial :P ale raczje mozna 3x uzyc pacca a nei ze za 1 razem 90 dni wlatuje

Wejd? na stron? tibia.com, zaloguj si?, wejd? w "manage account" powinno si? tam pojawi? co? nowego jak nie w extra services to na 100% w innym miejscu ale na tej stronie
je?li widzisz przycisk kt?rym mo?na stworzy? scrolle wci?nij go i normalnie dodaj scrolle, powinien wyskoczy? b??d oferuj?cy w zamian bezpo?rednio dodanie PACCa do twojego konta(je?li nie spr?buj add premium scrolls i wybierz metod? u?ycia zakupionych dni pacca).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry