-Tibia 8.54 Priority-Servers.pl - DBPriority

Status
Zamknięty.
Odp: Priority-Servers.pl - DBPriority

nie poka?e :aetsch:
@topic nie polecam serwera

Jak ich poda?em wystarczaj?co, wi?c nikt inny nie musi. Wi?kszo?? odnosi si? do jednej, malenkiej (ogromen) rzeczy :) - Admina Iidoty i dupow?aza Dymka (ten nick chyba nie jest przypadkiem :C)

Jest jeden plus, ca?y czas temat jest na pierwszym miejscu.

A dzi?ki owemu plusowi ludzie dowiedz? si? jakim g?wnem jest DBP xD

Ale zaraz, ja tu widz? drugi plus, jak dalej tu bedzie taki spam, to temat trafi do kosza :>

A i ludzie nie sugerowa? si? ilo?ci? graczy, bo 99% to boty.

Cytat pewnej wypowiedzi Vultura "Jakbym banowa? z boty to nikt by nie gra?" - kiedy? napisa? ?w urzekaj?c? wiadomo?? na forum swojego dragon ball plagiat.

Najlepsze jest to, ?e kiedy na forum DBPlagiatu widnieje jaki? krytyczny post, to jak tylko Ofermowstrom wbije to albo go usunie, jesli ktos podal powazne argumenty, albo da z dupy odpowiedz, ktorej sam nie rozumie oraz pewnie jest z nia sprzeczny. Kolejne co mnie ?mieszy to to, ?e gdyby nie usuwa? ?w post?w i zsumowa? je, to by?oby ich 2 krotnie wi?cej ni? aktualnie jest post?w na forum.

Ka?dy Ci? krytykuje bo tego serwa nie da si? nie skrytykowa?, jak kolega wy?ej napisa? - sam serwer w sobie jest jedn? wielk? pora?k? i krytyk?. Ale ?e mam dobry humor oraz odrobin? dobrej woli to dam Ci rade - wypierdol to g?wno w kosmos jak najdalej od internetu :O!

Ostatnia edycja:

Powiedzia? ten, co ma 99% identyczn? map? jak na DBL...tylko ?e pod 8.54 - ?a?.

Wracaj robi? swoje DBO - jak wystartuje to zaloguje i pogratuluje Tobie.

Wyzywasz nas od plagiatu etc. etc. a sam to robisz - eh, bardzo mi przykro ?e Tw?j OTS na t.net te? zosta? zjechany od g?ry do do?u :(
I te? przyjeba? si? do nazwiska Andrzeja..?adnie to tak Kamilu?

PS. Co? tam mi si? przypomnia?o ?e m?wi?e? o prostych skryptach do robienia (Capsule system np.)

http://tibia.net.pl/threads/562335-Jak-wyłączyć-utratę-skilli-po-śmierci?highlight=

Hehe.

Pozostawi? Ci? ju? bez komentarza. Dla mnie o?mieszy?e? si? maxymalnie. Tak jak m?wi?em, mo?e mocny jeste? w g?bie (na forum) ale jako? efekt?w nie wida? :/

tyle ?e Madejaszek robi serwer na podstawie Dragon ball a wy zrobili?cie plagiat takiego serwera
@topic zgadzam sie z Madejaszkiem, wypierdol to g?wno w kosmos jak najdalej od internetu

PS. Co? tam mi si? przypomnia?o ?e m?wi?e? o prostych skryptach do robienia (Capsule system np.)

http://tibia.net.pl/threads/562335-Jak-wyłączyć-utratę-skilli-po-śmierci?highlight=

Wtedy to by?o zwyk?e rozkojarzenie ;) Wybacz, ?e wcze?niej bawi?em si? na XML'ach w kt?rych nie by?o bazy danych i w kt?rych to ustawianie rate skilli by?o w config.lua.

A teraz hit miesi?ca - bo to Ty o?mieszy?e? si? na maxa w tym momencie, a wiesz dlaczego lizodupusie? Bo ja nie robi? ?adnego serwera dragon ball. SO SAD :<? Na og?? jestem mapperem, wi?c albo mnie z kim? mylisz, albo chcia?e? zrobi? sztuczny pojazd aby jeszcze bardziej podliza? si? Ofermie ;d. Nie wiem w jakim zreszt? celu bo sam za dobrego s?owa o nim nie masz na DBPlagiat - Jak zreszt? wi?ksza cz??c serwera, kt?ry to ci?nie ;). Rozumiem jeszcze gdyby Oferma przyj??a krytyke na klat? i stara?a si? jej zapobiec (a jest jej wi?cej) przez zrobienie czego? dobrego a nie g?wien i plagiat?w, ale jemu si? "W 99% TEGO ROBI?".

Kiedy? jak by? wi?kszy EXP to nawet sam pogra?em na tym g?wnie dla rozlu?nienia. A teraz gdy zmala? to ten serwer nie ma prawa bytu, a aktualnie gra na nim 5% os?b, a reszta, czyli ca?a czo??wka 95% to Super Player BlackD, Super Elf i super eNGie. - Nie mam ju? nic do powiedzenia w tym temacie, i tak wystarczaj?co u?wiadomi?em jakim wr?cz ?cierwem jest ten serwer a Admin i GM Pajacami.

Bye Wydymek
Bye Oferma
Bye DBPlagiat

Pozdro dla Krytyk?w (bo tylko oni maj? racj? co do tego serwera)

Szkoda, ?e nikt nie krytykuje tutaj maj?c intencje gracza Tylko konkurencja. Nie wiem czy czyta?e? do?? ksi??ek czy nie, dlatego nie wiem czy rozr??niasz t? krytyk?.

Pozdrawiam.

Graczom po prostu si? nie chce, bo po co marnowa? czas na pisanie o takim g?wnie ;). Wystarczy, ?e krytyk? graczy widzisz na forum i masowo j? usuwasz. A ja nie jestem konkurencj? bo nie robi? serwera dragon ball, a gdybym robi? to nie by? by? ?adn? konkurencj? ;).

Cz?owieku sko?cz pisa? bo Twoje teksty s? tak g?upie i tak p?ytkie, ?e to jest poezja normalnie...

Dzi? na tym cudownym forum zauwa?y?em kolejn? pere?k? . Gracz napisa? ?e jest bug, bo jest takowy na serwerze, a oto odpowied? ofermy

Temat oczywi?cie zamykam, poniewa? 1000 razy pisa?em ?e nie wiem w czym le?y problem i przegl?da?em 10?tki kod?w w plikach ?r?d?owych i nic nie znalaz?em.

Vultur nie wie, wi?c nie naprawi :D. Mog?e? po prostu napisa?, ?e nie masz kasy aby zleci? komu? napraw? kodu. ;) Zachowa?by? t? n?dzn? twarz.

Nie b?d? komentowa?, w?a?nie pokazujesz swoje obeznanie z plikami ?r?d?owymi.

Prosz?:
Co zrobi? aby bro? dystansowa zadawa?a takie same dmg? TFS 0.3.6 - http://tibia.net.pl/threads/562231-...stansowa-zawsze-trafiała-TFS-0-3-6?highlight=
Jak wy?aczy? wybieranie outfitu na pocz?tku TFS 0.3.6 - http://tibia.net.pl/threads/562365-Jak-wyłaczyć-wybieranie-outfitu-na-początku-TFS-0-3-6?highlight=

Pokazujesz ?e nawet nie umiesz obs?ugiwa? confing?w. Gratuluje.

Haha, za to Ty drogi Vulturze pokazujesz na jakim poziomie jest Twoje czytanie ze zrozumieniem - napisa?em wcze?niej "Nie jestem skrypterem tylko mapperem". Wi?c przykro mi bardzo, ale znowu si? zb?a?ni?e?.

Nie jestem obeznany z kodami ?r?d?owymi, potrafi? tylko wklepa? kod i go skompilowa? - nic poza tym. Z tym, ?e Ty te? g?wno potrafisz ale afiszujesz si? tak, jakby? potrafi? ;).

Vultur w og?le nie wykazuje si? zbyt du?? inteligencj? wi?c nie ma co tutaj prowadzi? z nim g??bszych konwersacji :)

Refresh, zapraszamy do naszego grona :)

Ponownie zapraszam do gry!

Ponownie odradzam gr? na tym serwerze.

update240c.png

client.ico
Version 2.40c
* Nowe miejsca dla Merchant?w[LINK] : Vegeta (2 miejsca), West City (22 miejsc)

* Dodany exhaused do komendy > !pvshop

* Brak do?wiadczenia w PVP-E Systemie dla graczy z tego samego IP

* Wszystkie najnowsze bronie daj? ju? Attack Speeda [bug fixed]

* Nowy exp stage > 1-119 level, 5x

* Nowa grafika dla wszystkich transformacji Gohana

* Nowa grafika dla normalnej formy Vidla

* Nowa technika - Super Kamehameha[LINK], specjalna technika combo kt?ra pozwala na tworzenie combos?w (super kame+inny spell)

* Nowa grafika trawy, ziemi i innych obiekt?w

* Gracze z wi?kszym poziomem ni? 1000 trac? teraz wi?cej do?wiadczenia

* Znaczki na minimapie, bardzo pomocne dla graczy bez odkrytej minimapy - 43 znaczk?w

* Nowy potw?r na Imegga: Ma 22750 ?ycia oraz dostaniemy za niego 14000 do?wiadczenia

* Potw?r Super Destructor zosta? przebudowany

* Nowy system frakcji oraz kana? dla frakcji (Fraction Chat) - mo?na zdobywa? punkty dla swojej frakcji (Evils vs. Goods)

* Nowa komenda dla frakcji. Wpisz "!fraction" ?eby dowiedzie? si? ile zdoby?e? punkt?w oraz do jakiej frakcji nale?ysz (Evils lub Goods)

* Tuffle, Cell, Freezer, Cooler i Majin szybciej wbijaj? Strenght

* Freezer[++], Tuffle[++], Vegeta[+] bij? teraz wi?cej z Ki

* Technika Kakusanyudokodan ma teraz zasi?g r?wny 3 (mia? 2)

Zapraszam wszystkich ;)

Wypraszam wszystkich :)
Widz? ?e masz bardzo nudne ?ycie ?e chce Ci si? tutaj ci?gle pisa? antykomentarze. So sad.
I dobrze, ju? ka?dy na ?wiecie zrozumia? ?e serwer jak i admin Ci si? nie spodoba?, ale daj ju? spok?j z zachowywaniem si? jak dziecko. Bo pisanie ci?gle tego samego naprawd? staje si? nudne...

Ostatnia edycja:

Zapraszamy!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry