- Liczba reakcji
- 6
Odp: Priority-Servers.pl - DBPriority
Poka? sw?j to ocenimy
bo a? ci??ko nie skrytykowa? tego serwera
Poka? sw?j to ocenimy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo a? ci??ko nie skrytykowa? tego serwera

nie poka?e :aetsch:
@topic nie polecam serwera
- Admina Iidoty i dupow?aza Dymka (ten nick chyba nie jest przypadkiem :C)Jest jeden plus, ca?y czas temat jest na pierwszym miejscu.
Powiedzia? ten, co ma 99% identyczn? map? jak na DBL...tylko ?e pod 8.54 - ?a?.DBPlagiatu

PS. Co? tam mi si? przypomnia?o ?e m?wi?e? o prostych skryptach do robienia (Capsule system np.)
http://tibia.net.pl/threads/562335-Jak-wyłączyć-utratę-skilli-po-śmierci?highlight=
Wybacz, ?e wcze?niej bawi?em si? na XML'ach w kt?rych nie by?o bazy danych i w kt?rych to ustawianie rate skilli by?o w config.lua.
. Rozumiem jeszcze gdyby Oferma przyj??a krytyke na klat? i stara?a si? jej zapobiec (a jest jej wi?cej) przez zrobienie czego? dobrego a nie g?wien i plagiat?w, ale jemu si? "W 99% TEGO ROBI?".
. Wystarczy, ?e krytyk? graczy widzisz na forum i masowo j? usuwasz. A ja nie jestem konkurencj? bo nie robi? serwera dragon ball, a gdybym robi? to nie by? by? ?adn? konkurencj?
.Temat oczywi?cie zamykam, poniewa? 1000 razy pisa?em ?e nie wiem w czym le?y problem i przegl?da?em 10?tki kod?w w plikach ?r?d?owych i nic nie znalaz?em.
. Mog?e? po prostu napisa?, ?e nie masz kasy aby zleci? komu? napraw? kodu.
Zachowa?by? t? n?dzn? twarz.
.

Widz? ?e masz bardzo nudne ?ycie ?e chce Ci si? tutaj ci?gle pisa? antykomentarze. So sad.Wypraszam wszystkich![]()