Pro?ba o utworzenie ots

Status
Zamknięty.

otsotsots

User
Listopad 16, 2010
Liczba reakcji
0
Witam od bardzo d?ugiego czasu poszukuje ots pod dawne wersje tibi.
Jestem do?? wybrednym graczem , rzadko kiedy mam na czym pogra? , poniewa? grywam tylko na otsach poni?ej wersji 7.6. Z takiego powodu ?e lubi? uczciw? rywalizacje , a otsy pod wersje 7.6 w g?r? s? zbyt ?atwe i nie s? uczciwe bo wi?kszo?? graj?cych na nich to boterzy. Niestety na chwil? obecn? nie ma ?adnych ots , kt?re mog?y by zadowoli? mnie i moich znajomych fanatyk?w tego pokroju dawnych ots. Dlatego apeluje do os?b o utworzenie jakiego? ots najlepiej 7.4-7.1. Wiem ?e s? 2 projekty ots?w ,niestety wla?ciciele ich nie podaj? narazie ?adnych dat start?w. Je?li jest kto? ch?tny do utworzenia jakiegokolwiek ots pod 7.1 -7.4 prosz? ?eby napisa? co? na temat , kiedy mo?na by si? spodziewa? , jaka by?a by mapa? itp. :(

Odp: Pro?ba o utworzenie ots

StonehengeOTS - rl mapa (ze starych czas?w)
tibia 7.6 - edycja na 5.0 (grafiki itp.)

Isla OTS 5.0

Pisa?em ?e nie grywam na 7.6 nie dawajcie mi tu link?w do ots?w 7.6 , bo ja na nich nie grywam i nie zamierzam.

Fluos pisa?em ?e wiem o projektach jakie s? , lecz nie maj? info startu. Interesuje mnie ots zapowiedzi? konkret data start. M?g?by kto? zrobi? jakikolwiek do gry rodzaju jakie opisa?em w 1 po?cie. Napisz? wprost nie interesuj? mnie ?adne otsy bez konkretnej daty startu i wersje powy?ej 7.4.Wi?c prosz? mi nie podawa? link?w , chocia?by nie wiem jak ?wietne by?y bo i tak mnie nie interesuj?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry