Problem Acc maker 8.42 by gesior

blade2321

User
Październik 30, 2008
Liczba reakcji
1
Prosze o pomoc ! poleci repucik !
to mam taki problem ze gdy przechodze w instalacji acc makera z 3. Add tables and columns to DB do 4. Add samples to DB pokazuje mi sie blad
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'theforgottenserver.z_news_tickers' doesn't exist' in D:\xampp\htdocs\install.php:399 Stack trace: #0 D:\xampp\htdocs\install.php(399): PDO->query('SELECT * FROM z...') #1 {main} thrown in D:\xampp\htdocs\install.php on line 399
lub Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in D:\xampp\htdocs\install.php on line 396 to prostrze do przeczytania
Prosze o szybka pomoc
PLXX HELP

Odp: Problem Acc maker 8.42 by gesior

Wersja ACC? Wersja Silnika? By? mo?e acc nie pasuje do Silnika.

Pozdrawiam.

2up: tak tak tylko, ?e reputy od 30 post?w...
topic:
podaj wersj? silnika jaki masz
s? 2 opcje xd, albo masz za stary acc, albo za nowy ;d
powiedz co masz itd to pomy?limy xD

mam mystic spirit v2.1 i gesior acc 4 aha i slyszalem od 1 goscia ze to blad w 396 linijcie ale nie wiem jak to naprawic plzzz help jak bede mial 30 post?w to sie odwdziecze :P to taki kod:
echo 'All tables and columns added to database.<br>Go to <a href="install.php?page=step&step=4&server_conf=yes">STEP 4 - Add samples</a>';

Ostatnia edycja:

tylko ze ja mam juz zainstalowanego acc prawie a baza jest!
Prosze o zamkni?cie tematu!

Ostatnia edycja:

A Ja robie otsa i niewiem jak zrobic zeby konta robilo czy to jest ten "Acc Maker" ??
Prosze o pomoc Email : login1.2@o2.pl albo pisac tutaj :) chetnie psecytam:S

Back
Do góry