• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Inne Problem Dedyk/Ots

Status
Zamknięty.

Davzd

User
Czerwiec 25, 2010
Liczba reakcji
0
Mam Taki problem bo robie ots'a mam super silnik mape i Klienta . A CHodzi mi o dedyka czy da si? kupic sms bo inaczej nie bd da? rady postawic.. POMOCYY ;]

Pozdr DavzD

Odp: Problem Dedyk/Ots

Dzi?ki ;]
Ale mam jeszcze pytanie Jak potem przelac to zeby kupic dedyka

Hej A mam Pytanie Czy znasz si? na ots? Je?li tak to poszukuje gm'a na mojego ots jak chcesz to mozesz byc gm

Wi?c To Jest Tak Jest R?wnie? Serwis Niceshoot.pl Ale Bym Go Ci Nie Poleca? Kr?tka Opinia O Tym Serwisie To WIELKIE JEDNO DNO, Po?ow? Serw?w Ci Nie P?jdzie A Jak Poprosisz O Komplikacji Lub B?dziesz Chcia? Im Da? Silnik Do Skomplikowania To Nie Odpisz? Ci W Cale Lub Jakie? Bzdury ? Czemu Bo To Serwis Raz Niedopracowany, Maj? Tam Jakiego? Technika Lecz Za Przeproszeniem G?wno Umie. Poleca? Bym Ci Serwery VPS, Hosting - Najsilniejsze serwery VPS w Internecie S? To Dobre Serwery Nie Koniecznie Musi By? Dedykowany Mo?e By? Te? VPS .
Wracaj?c Do SMS SHOP'a To Musisz Mie? Konto Bankowe I W Jakim? Serwisie Takim jak Dotpay,Zaypay Lub PayPal S? Te? Inne R??ne Cuda Lecz, Ja Znam Te Najbardziej Sprawdzone : ) Musisz Zrobi? Tam Swoje Tre?ci ITP, Potem Wystarczy Ju? Doda? Zak?adk? Do Acc Makera, Aby Mo?na By?o Kupi? Punkty ; )

Pozdrawiam Dawido19905

A czy musz? mie? zewn?trzne ip ?eby dzia?a? ots (Ludzie mogli logowa?) ??

Je?eli wykupisz serwer dedykowany lub wirtualny to Ty nie musisz mie? zewn?trznego ip, poniewa? ju? od sprzedawcy b?dziesz mia? przypisany adres ip pod, kt?rym gracze b?d? mogli normalnie wchodzi? i gra? na serwerze.

a powiecie jak zrobi? tego ots bo mam zmienne ip i narazie lece pod hamachi ale nie chce mie? pod hamachi a jak daj? przez no-ip i wpisuj? domen? do config.lua to nie czyta jak si? loguje ;(

spr?buj mo?e z ip 127.0.0.1 w configu, w kliencie domen? lub ten adres

Status
Zamknięty.
Back
Do góry