Account Maker Problem Gesior Account Maker - Edit

Status
Zamknięty.

Hesti

Active User
Maj 10, 2010
Liczba reakcji
3
Witam, mam problem z Gesior Account Maker pod tibi? 8.6 posiadam silnik TFS 8.6 zrobi?em wszystko jak w poradniku Instrukcja obs?ugi TFS i acc makera do niego i nie moge dalej zrobi? acc makera bo nie mam kolejnych punkt?w tutaj Screen
kurde%20no.bmp
i nie mam tych punkt?w za punktem 7. A tutaj sa Screen
kurde%20nooo.bmp
Prosze o pomoc :( Dam reputa

Odp: Problem Gesior Account Maker - Edit

Bo tylko pierwszych sze?? jest tak naprawd? potrzebnych, nast?pne mo?e wykona? w panelu admina...

wpisuje do przegladarki localhost i wyskakuje mi to bia?e i wtedy biore punkt 6 i jestem na stronce acc makera i wtedy biore Admin Panel i pojawia si? takie co? :
adnim%20panel.jpg
i nie wiem co dalej :/ a musze edytowa? ip itp :/

Teraz wciskasz reload monster i reload spell i tyle, musisz jeszcze w config.ini ustawi? instalacje na on..

a jak maj? gracze wchodzi? na mojego account Makera ? bo nigdzie z tego co wynika nie musz? wpisywac swojego no-ip .. :D i jeszcze mam ma?y problem bo nie wiem gdzie znajduj? si? config-and-function.php

Ostatnia edycja:

zwyczajnie wpisuj?c twoje ip w odpowiednie miejsce.
Config-and-function.php jest w folderze g??wnym acc makera

Aha, dzi?ki. Reputy dla was ; ] ale teraz mam problem poniewa? pr?bowa?em znmieni? wygl?d acc makera i wyskakuje mi taki b??d
toooo.jpg
.

Ostatnia edycja:

Zmieni?e? wygl?d czy ca?ego acc makera ? Ten b??d oznacza to ?e acc maker nie mo?e znale?? config.lua. W config.ini acc makera wpisz nowe wsp??rz?dne do stronki ;)

Pozdrawiam
Ichtio !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry