• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Problem HTML Strony.

Maniek NarutoOT

Advanced User
Witajcie. M?j plan to ( mam dziennik internetowy w szkole potrzebuje pobrac podszablon dziennika i przerobi? sobie oceny (((widoczne b?da tylko dla mnie)) bo bedzie to na moim dysku . a potem dodam przekierowanie ze strony szkoly na strone dziennika mojego.)
W wi?c m?j problem jest taki, ?e jak w firefoxie klikam PPM i zapisuje strone nie ma ona obrazk?w !.
Jest jaki? program co pobierze mi ca?? strone z obrazkami i b?de w nim m?g? edytowac? szybko plx

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem HTML Strony.

Przez mozille tez sciaga z obrazkami... Moze masz jakas stara wersje? Bo u mnie wszystko chodzi. Po prostu wszystko jest w folderze o takiej samej nazwie jak strona :<
Sa tam tez pliki stylu i skrypty java.

Program do pobrania strony .
Program do jej edycji lub notatnik, jak kto woli.

b??d mam w programie jak to robie.
Pobieram tera nowego FireFixa i spr?buje

Edit: Pobralem firefoxa 11
i gdy pobieram str wyglada :
scaled.php

zamiast

scaled.php

Ostatnia edycja:

Mo?e zamiast traci? czas na pierdo?y i oszukiwanie, warto by?oby si? pouczy?? x]

Ta strona zawiera r??ne skrypty m.in. php, kt?rych nie pobierzesz.

Ty mo?esz pobra? sam szablon html, ew. css i javascripts.

Wi?c o dok?adnie takiej samej stronie mo?esz pomarzy? x)

Strone na kt?rej si? loguje pobralem bez problemu programem. Ale je?elo pobieralem juz oceny nie dalo sie wedlug mnie dlatego ze trzeba zalogowanym byc. ;< help !

@Blackq
calujsygnet_87635.jpg

Wszystko si? da ^^

@top
updload2.png

Dam ci pe?n? instrukcj?:
?ci?gasz strone poprzez ppm>zapisz jako (w google chorome). Je?eli nie zapisa?y ci si? obrazki skopiuj je i wklej do "szablonu" (mia?em tak z tym paskiem, menu. Pok?binuj w html, 3 min roboty) . Sprawd?, czy linki odprowadzaj? do dobrych odno?nik?w (lekcje, oceny itp.) Poni?ej zamieszczam screena, jak powinny wygl?da? pliki.
Doda?em tak?e logout.php, aby powraca? do loginpage.
upsload1.png

@edit
Zapomnia?bym pokasuj niekt?re niepotrzebne skrypty w javie.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry Bottom