Problem z baz? danych

GoD NeXuS

Active User
Marzec 15, 2010
Liczba reakcji
5
Witam!Mam pewien problem, ot?? nie mog? znale?? pliku mysql.sql,
nie ma folderu schemas, ani nie ma tego pliku ko?o silnika.Czy dzia?a?o by mi jak bym skopiowa? ten plik z TFS 0.3.6 ???

Odp: Problem z baz? danych

>>>>ODSWIEZAM<<<<Spr?bowa?em wzi?? z innego OTSa i dupa nie mog? si? zalogowa? na postacie nawet na Goda ;( za pomoc reput !!!!!!!!!!!!!!!

Poszukaj innego silnika, ja sci?g?em Zwykly silnik startowy bez ?adnych edycji podstawowe skrypty i by?y Shemas i wszystko git, all sql
^up
Jak nie by?o postaci to mog?e? za?o?y? proste, w Mysql !

Poszukaj innego silnika, ja sci?g?em Zwykly silnik startowy bez ?adnych edycji podstawowe skrypty i by?y Shemas i wszystko git, all sql
^up
Jak nie by?o postaci to mog?e? za?o?y? proste, w Mysql !

Ale chodzi o to, ?e tego silnika szuka?em 2 tygodnie a postacie normalnie chodzi?y pokazywa?o list?, ale jak spojrza?em na silnik to pisa?o tam np. NeXuS has logout czy co?..
Edit: Jak by co mam silnik Feragon Online,wi?c jak by si? da?o niech kto? mi poleci inny silnik, do kt?rego b?d? m?g? wklei? mapk?,skrypty itp

Ostatnia edycja:

ale chodzi o to, ?e tego silnika szuka?em 2 tygodnie a postacie normalnie chodzi?y pokazywa?o list?, ale jak spojrza?em na silnik to pisa?o tam np. Nexus has logout czy co?..
Edit: Jak by co mam silnik feragon online,wi?c jak by si? da?o niech kto? mi poleci inny silnik, do kt?rego b?d? m?g? wklei? mapk?,skrypty itp

>>>>>>od?wie?am<<<<<<

Back
Do góry