Problem Z Blessami !!

Status
Zamknięty.

pacek112

Advanced User
Kwiecień 26, 2008
Liczba reakcji
13
Witam mam pytanko jak kupie 4 blessy na faccu to jezeli padne spadnie mi cos z eq ?? Wazne prosze o szybka odpowiedz !!!...

Odp: Problem Z Blessami !!

Jak nie masz AOLu to pewnie ci spadnie.
Bllesy zmniejszaj? tylko spadek expa po zgonie.

Tak je?li masz 4 blesy mo?e spa?? ci co? z eq lecz po zakupie 4 bles?w masz mniejsze szanse ?e co? wog?le spadnie po twojej ?mierci. Teraz z 4 blesami mo?e nawet nie polecie? ci bp, do tego blesy zmniejszaj? spadek do?wiadczenia, skilli po zgonie.

@Down
?atwo si? m?wi nie pada?. Bez ryzyka nie ma gry...
A do tego nikt nie napisa? ?e na 100% nie poleci tylko ?e s? mniejsze szanse ?e co? poleci.

Ostatnia edycja:

Ale nigdy nic nie wiadomo , niekt?rzy mog? m?wi? ?e nie poleci bp , a inni ze poleci na 100% .
A tak og?lnie to najlepiej nie pada?

OkWyacher dzieki ;) wiec kupie lepiej blessy bo jak mi poleci eq ;) to bendzie bida ;) dziex

chyba jest 77% zenic nie spadnie, ale nie wiem doklanie, jak cos to sorki, i poprawiajcie :)

Widze ze panowie up niemaja pojecia o czym pisza moim zdaniem nie jestes pewnien nie pisz ;/

Bo tak naprawde rzecz sie ma tak:
Z 1 b?ogos?awie?stwem, prawdopodobie?stwo utraty zostaje zmniejszone o 30%, z 2 - o 55%, z 3 - o 75%, z 4 - o 90%

Mam nadzieje ze pomoglem Crazy ;)

@Edit aha i jeszcze w roli scislosci ;) Normalnie bez blessow szansa na wypadniecie plecaka jest 100% wiec obliczajac z tego co napisalem z 4 blessami wypadniecie bp jest 10% ale rzeczy z eq bez blessow to 10% a z 4 blessami 1% ;)

Ostatnia edycja:

crazynek- ok dzieki ;) wiec warto kupic blessy ;) a wiesz moze ile kosztuja na 30 levelu ?? czy po 2k za 1 ? Prosze o szybka odpowiedz ;)

jak dla ciebie, chyba 11k
Cena wynosi (odpowiednio, jak za 5 b?ogos?awie?stw + 10% tej ceny):

* Dla graczy poni?ej 30 lvl - 11.000 gp
* Dla graczy mi?dzy 31 a 119 - 10000 + (200 • [<lvl> - 30])gp
* Dla graczy powy?ej 120 lvl - 110.000 gp
kopiowane z tibia.wiki

Cena za blessa do 30 lev to 2k za sztuke i co lev 200gp wiecej a wiec np. dla 32 lev juz bedzie 2,4 k za blessa ;) mysle ze zrozumiale wytlumaczylem ;)

To jak to jest, na faccu mo?na kupi? max 4 blessy, a ostatni bless, kt?ry wymaga posiadania pacc, kt?ry dzia?a jak aol i uniemo?liwia stracenia ?adnego eq?

Ile by kosztowa?y blessy dla 110+ palla z facc, a ile z pacc? Nie gra?em w tibie odt?d kiedy by? ten update 8.42 i nawet nie przeczyta?em co tam dodali.

Jak by kogos interesowalo na 34 levelu za 4 blessy zaplacilem doklaadnie 11.600 gp ;)

To jak to jest, na faccu mo?na kupi? max 4 blessy, a ostatni bless, kt?ry wymaga posiadania pacc, kt?ry dzia?a jak aol i uniemo?liwia stracenia ?adnego eq?
Ile by kosztowa?y blessy dla 110+ palla z facc, a ile z pacc? Nie gra?em w tibie odt?d kiedy by? ten update 8.42 i nawet nie przeczyta?em co tam dodali.
Pall 110 lvl facc - 18.000 jedno b?ogos?awie?stwo, 4 -72.000 gp + ewentualny aol, by wyeliminowa? t? 10% szans? utraty przedmiutu - +50k, co daje w sumie 122.000 gp.
Pall 110 lvl pacc - 18.000 za jedno b?ogos?awie?stwo, 5 - 90.000 gp (aol zb?dny).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry