Problem z bokserem

Status
Zamknięty.

kosmos2

Advanced User
Lipiec 23, 2009
Liczba reakcji
48
Witam
Pytanie kieruje do tych kt?rzy wiedz? co robi?.

Wczoraj moja siostra bawi?a si? z moj? 9 miesi?czn? bokserk?, nagle pies mocno zapiszcza?. Chwile poutyka?a i by?o normalnie. Po 30 minutach wyszed?em z bokserk? na dw?r pobiega? i wszystko by?o w porz?dku jak wr?ci?em po godzinie czy tam 2 zacz??a utyka?. My?la?em ?e nast?pnego dnia si? poprawi ale by?o gorzej. Na swoje imi? zawsze wstawa?a i si? korci?a, bawi?a a teraz to nie chce wsta? a jak ju? wstaje to tej jednej nogi w og?le nie stawia, ca?y czas ma w g?rze. Ju? nie wiem co mam robi? czy i?? z ni? do weterynarza czy to samo przejdzie. Prosz? o pomoc i rady bo pierwszy raz mam tak? sytuacje a bokser to ju? m?j drugi z rz?du.

Z g?ry bardzo dzi?kuje

Odp: Problem z bokserem

Szkoda kasy na weterynarza, amputuj. No g?upie pytanie, jak widzisz, ?e pies si? m?czy to chyba przyda?oby si? go zanie?? do specjalisty.

Z takimi sprawami nie ma co zwleka?, nawet je?eli oka?e si?, ?e to przejdzie to i tak chyba lepiej si? upewni?? Weterynarz nie zaszkodzi, ani tobie ani psu (przynajmniej nie powinien), a ty b?dziesz spokojniejszy. Jak najlepiej dla ciebie i psa.

Do weterynarza poszed? bym i tak ale chcia?em si? jeszcze dowiedzie? co? o tym. Mo?e kto? z was mia? podobn? sytuacje co? by doradzi? itp.
Dzisiaj zanim dojad? do domu to weterynarza ju? nie b?dzie a w niedziele jest nieczynne wi?c przez te 2 dni chcia?em si? wst?pnie dowiedzie? co robi?.

Mo?e nast?pi?a mu na nog?, ja kiedy? tak zrobi?em swojemu psu, popiszcza? troch?, poutyka? i przesz?o. Chocia? nie jest to zwi?zane z tematem to chcia?em powiedzie?, ?e dla mojego kota kiedy? samoch?d przejecha? po g?owie i prze?y?.

Mo?e nast?pi?a mu na nog?, ja kiedy? tak zrobi?em swojemu psu, popiszcza? troch?, poutyka? i przesz?o. Chocia? nie jest to zwi?zane z tematem to chcia?em powiedzie?, ?e dla mojego kota kiedy? samoch?d przejecha? po g?owie i prze?y?.

Co ty za pierdo?y opowiadasz jak kot m?g? przezyc skoro samoch?d mu przejecha? po g?owie ???
Pewnie mu przejecha? po ?apie a ty sobie co? wkreci?es :D

A teraz do osoby kt?ra za?ozy?a temat:
Lepiej idz jak najszybciej do weterynarza bo mo?e sie twojemu psu pogorszyc.

Co ty za pierdo?y opowiadasz jak kot m?g? przezyc skoro samoch?d mu przejecha? po g?owie ???
Ty si? urodzi?e? bez m?zgu, a i tak wkr?casz, ?e masz.

Ty jeste? pojebany, sam tego kota zbiera?em z asfaltu i nios?em wyjeba? na podw?rko, a wkr?ca? mo?esz sobie ?ruby w sw?j zjebany ?eb.

Dzisiaj do weterynarza nie mia?em jak podej?? gdy? niedawno wr?ci?em do domu.
Zastosowa?em star? technik?:
Wzi??em j? na kolana i zacz??em masowa? w miejscu gdzie utyka?a. Gdy masowa?em dowiedzia?em si? gdzie j? boli bo da?a mi sygna? jak odwr?ci?a g?ow? i zacz??a mnie liza? po r?kach, oraz ta niewinna minka. Nic nie szczeka?a a to oznacza ?e ma tylko naderwany mi?sie?. Je?eli b?dzie utyka?a do poniedzia?ku zg?osz? si? z ni? do weterynarza. Powiem szczerze jest lepiej, stawia lekko nog? i ju? mniej utyka.
Dzi?kuje za wasze komentarze i pomoce, je?eli macie jeszcze jakie? propozycje czy chcecie co? doda? m?drego typu rozjechana g?owa kota przez samoch?d czy tam traktor to ?mia?o.
Napisze jeszcze w poniedzia?ek jak wygl?da sprawa ;)

Cynaa odno?nie tego kota to to by? samoch?d zabawka?

Pkt reputacji ju? rozdane

Pozdrawiam i jeszcze raz dzi?kuje za odpowiedzi

Ostatnia edycja:

ale_kosmos_11074.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry