Problem z Dedytkiem

Mulcik

New User
Lipiec 28, 2009
Liczba reakcji
0
Witam !!
Od razu chcia?bym powiedzie? ?e je?eli nie ten dzia? to prosz? o przeniesienie ale my?l? ?e dobrze trafi?em wi?c:

Mam dedyka i chcia?em sobie postawi? OT jednak nie mog? poniewa? mam dedyka pod linuxa (linux nie wykrywa "exe") i co mam zrobi? ?? Szuka?em ale nic nie mog?em znale?? nic odpowiedniego do mojego problemu ;/ ;/ Lecz Kolega z klasy doradzi? mi program "wine" (czy cos takiego) ale nie wiem kompletnie o co chodzi je?eli kto? si? spotka? z takim czym? Prosz? o podpowiedz albo o jaki? temacik jak ju? wyst?pi? (Szuka?em nie znalaz?em)

Pozdrawiam Mult !!

Odp: Problem z Dedytkiem

odpal Go Przez Program "Wine" Lub Skompiluj pod linux

o tym to ja wiem powiedz mi jak to zrobi? ;p jest poradnik ELF'a ale co? mi nie idzie te? .. nie wiem pobawie si? jeszcze jutro.
Dok?adnie co masz? Jak debiana, to poradnik elfa ten st?d+ po??czenie z g??wnym tematem konfiguracyjnym na otlandzie(odno?nik w temacie Elfa).
Raczej po dobraniu source, to pozostaje wklepywanie komend z tutoriala. P??niej to ju? z g?rki. Jak co? to mog? zuploadowa? Ci pliczek z moim "tutorialem", czyli komendy zapisywane jakich u?ywa? : ).
Najwa?niejsze to nie poddawa? si?. Ja zanim skuma?em o co w tym chodzi, to 2 tygodnie po 5 godzin spa?em + strata 100 zeta na dedyka w tym okresie, ale p??niej odbi?em z nawi?zk? : P
Wine nie polecam. Buguje i inne debilne sprawy s?. Kompilacja+ konfiguracja i jest fajnie.

Wine nie polecam.
Z tym si? zgodz?, ale nie debuguje, tylko dodatkowo obci??a to nasz? maszyn?, a chyba tego nie chcemy, source mo?na pobra? z otland.net, a poradniki na temat kompilacji na naszym forum sam dwa, co z tego kojarz?.

Back
Do góry