• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Problem z dev cpp

Status
Zamknięty.

konradnbw

User
Luty 7, 2010
Liczba reakcji
1
Witam Mam Problem ;/ :curse: Ot?? mam wszystkie paczki itd i mam YourOts 094f i mam source Zrobi?em wszystko Jak W Poradniku Lecz Gdy? chce zmieni? nazw? silnika itd zapisuje i nie wiem co potem wchodz? w yourots.exe i jest tak samo :( prosz? O pomoc :)

Odp: Problem z dev cpp

Mozesz przejzec pliki odpowiedzialne za config.lua. Ja mialem kiedys cos takiego jak "servername" i wystarczylo dopisac w configu servername = "twoja nazwa" czy jakos w tym stylu:)

Mozesz przejzec pliki odpowiedzialne za config.lua. Ja mialem kiedys cos takiego jak "servername" i wystarczylo dopisac w configu servername = "twoja nazwa" czy jakos w tym stylu

Ja niechce zmienic nazwy servera ... Tylko Silnika I? zaczynam z c++ bo chcialbym zrobic wlasny narazie amatorski silnik :)

i jescze jedno wskakuje mi taki blond :
Naciskam Kompiluj
i na dole mam zakladke kompilator i tam pisze plik i dalej komunikat i pisz etam tak [Build Error] multiple target pattner. Stop.

@edit

Ju? Sobie Poradzi?em Teraz Mam Inny Problem gry robi mi plik ots.exe wyskakuje mi taki blond

[Build Error][ots.exe] Error 1

Prosz? O Pomoc :)

Ostatnia edycja:

w yourots masz juz zrobiony projekt dev. Klikasz w niego ici sie otwiera, poczym dodajesz to co chcesz do silnik'a i bierzesz kompiluj. Jezeli dodajesz cos w plikach .h musisz jeszcze zrobic przebuduj wszystko i potem kompiluj.

@up
Mysle ze twojpost nie ma nic wspolnego z dev++ i powinienes dostac warn'a

@topic
Mysle ze Varm dobrze mowi mialem ten sam prolem co wy i zrobilem tak jak napisal varm i mi pomog?o, jesli wam to nie pomoze to sprubujcie moze inne paczki scignac

w yourots masz juz zrobiony projekt dev. Klikasz w niego ici sie otwiera, poczym dodajesz to co chcesz do silnik'a i bierzesz kompiluj. Jezeli dodajesz cos w plikach .h musisz jeszcze zrobic przebuduj wszystko i potem kompiluj.

Zaraz Sprawdze Jak Zadzia?a Dam Edit :)

@edit

Dzi?kuje Za Pomoc
Dzi?kujemy Za Dodanie Punktu Reputacji Temu U?ytkownikowi

Oczywi?cie Reput Dla Ciebie :)

TEMAT DO ZAMKNI?CIA :)

Ostatnia edycja:

Nie to forum!! przeniescie to do "POMOC"

Autor. Kliknij ALT+P i zobacz czy w zak?adce parametry masz wszystko powpisywane. Je?eli nie to zr?b jak m?wi? varm. W katalogu Devcpp masz ca?y projekt i wystarczy ze klikniesz devcpp.dev, a jezeli chcesz zmienic nazwe silnika przy wl?czaniu to znajdz to w otserv.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry