Problem z Importowaniem map

evon

Advanced User
Lipiec 9, 2009
Liczba reakcji
17
Hmm da si? wog?le importowa? mapy z 8.50 do 8.54 ???
Mam taki problem gdy? robi?em mapke na 8.54 wszystko dobrze wystawi?em na forum powiedzieli ?eby zmieni? domki npc to zmieni?em ale nie dokonca i zapisa?em jako osobny plik no i gdy chce otworzyc na nastepny dzien ten to pisze ?ebym znalaz? tibie 8.50 wi?c ?ci?gne?em tibie 8.50 i odpali? mi si? rme ale niestety nie by?o nowych rzeczy :/ a chcia?em jako? przenies? te npc do mojej norm. mapy gdzie npc jeszcze mieli glupie domki ... lecz nie uda?o si? gdy mam zamiar importowac daje w map file t? map? z tymi npc dobrymi wpisuje 700 , 700 i a reszte to nie zmienia?em daje ok i taki b??d
the imported tiles are outside the current map scope. Do you want to resize the map? (Else additonal tiles will be removed
Daje TAK to wyskakuje takie co?
Map imported successfully, 0 tiles were discarded as invalid
A gdy daje NIE to pisze to samo
Helpp !!!!! co mam robic :confused::confused:

Odp: Problem z Importowaniem map

Pierwszy komunikat to pytanie, czy poszerzy? map?, natomiast drugi to, ?e mapa zosta?a zaimportowana. Masz j?, teraz tylko znajd?.

Pierwszy komunikat to pytanie, czy poszerzy? map?, natomiast drugi to, ?e mapa zosta?a zaimportowana. Masz j?, teraz tylko znajd?.

No szukam i szukam a to mo?e by? tak?e na z np: 10 :confused: Nie ma nigdzie :(
A gdy daje ok i wtedy pisze ten 2 komunikat to pokazuje mi t? mape ze niew?a?ciwymi npc

Ostatnia edycja:

Jak importujesz mapke wybierasz plik mapy i nizej masz 2 tabeli X i Y wpisz tam pozycje gdzie ma byc importowana mapa.Pozniej przejdz do tych pozycji i poszukaj mapki :D

Jak importujesz mapke wybierasz plik mapy i nizej masz 2 tabeli X i Y wpisz tam pozycje gdzie ma byc importowana mapa.Pozniej przejdz do tych pozycji i poszukaj mapki

Ehh niestety gdy wpisuje X i Y i wybieram plik mapy to nie ma :( szukam na 700 i 700 bo tak wpisa?em w X i Y i nie ma przewijam i szukam na all floorach

Back
Do góry