• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Narzędzia OT Problem z ip changerem

Status
Zamknięty.

MisterZderzak

Advanced User
Luty 2, 2010
Liczba reakcji
1
Mam taki problem np. na ip changzerze wybieram ip change ip wpisuje pasy i pokazuje mi ze z?e has?o a na str dzia?a mi ;/ prosz? o pomoc Bardzo!! ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Odp: Problem z tibi? ;/

Mo?e nie masz postaci utworzonej i ci nie dzia?a albo caps lock?, nie ta wersja tibi?

Hym, ?ci?gnij od nowa tibi?.
Mi chyba w?a?nie to pomog?o. Je?eli masz mo?liwo?? wej?cia
pod wi?cej ni? jednym prefixem to spr?buj na innym.

Pozdrawiam.

albo w ip changer masz inn? wersje napisan?

Hehe mia?em ten sam problem zak?ada?em sobie konto wpisywa?em passy na ip changerze mia?em dobr? wersje zaznaczon? a tu bach z?e passy. Ju? ci m?wi? jak si? upora? z tym problemem nie b?d? pisa? ci tego w podpunktach poniewa? wi?cej ni? dwa by nie by?o. Bardzo prawdopodobne, ?e ?ci?gn??e? ip changera z keyloggerem wi?c na reala ci wchodzi? nie polecam chyba, ?e chcesz straci? swoje konto. Najlepszym wyj?ciem by?o by wzi?cie ip changera od jakiego? kolegi (z reala nie z internetu oczywi?cie :D)b?d? ?ci?gni?cie ip changera z tego forum, co prawda nie wiem czy takowy si? tu znajduje, bo w otsy si? ju? nie bawi?... ?ycz? szcz??cia i powodzenia... Rojet.

@up
To nie keylogger m?wi? ci bo ju? od dawna go u?ywa?em 2-3lata temu go sci?ga?em i mnie nie zawi?d? tylko teraz co? si? zjeba?o ?e mog? gra? w tibi? przez clienta ots z wpisanym ip do ?rodka ;/
HELP!!

Ale pr?bowa?e?? Mo?e warto spr?bowa? jak to zrobisz to napisz czy pomog?o.

@up
Tak pr?bowa?em nwm co jest teraz mam co? innego do roboty jak pomo?e dam ci rep++

Jezu a teraz .. jeszcze gorzej invalid account name ...

Odp: Problem z ip changerem

taki sam mam problem z ip changerem kiedys wystarczyla reinstalka tibi a tera nic robie reinstalke i nici ;/ nie wiem co jest ja rowniez poprosze o pomoc

Odp: Problem z ip changerem

Witam.
Proponuje ?ci?gn?? ip changer z tej stronki:
http://otserv.pl/download/ipc/loader.rar

Instrukcja:
1.?ci?gasz
2.Wrzucasz na pulpit np.
3.Odpalasz
4.Robi ci si? update
5.Czekasz a? ip changer sam si? wy??czy jest to bardzo wa?ny punkt gdy? nie wolno go wy??cza? samemu!
6.odpalasz go na nowo
7.klikasz softawer
8.Wybierasz wersje tibia klikasz prawy przyciskiem myszy
9.Wciskasz download
10.Czekasz a? ca?y pasek zrobi si? na czerwono i b?dzie pisac Instaled w prawym g?rnym rogu
11.klikasz Custom Launch b?d? od razu dodajesz do favorites...
dalej si? chyba sam po?apiesz

G??wny link do programu:
Open Tibia Server - TibiaLoader

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry