• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Problem z Kontem

Status
Zamknięty.

Pieniadz1212

User
Październik 24, 2009
Liczba reakcji
0
Witam
Mam taki problem z tibi? real, a mianowicie; zapomnia?em has?a do swojego konta,rec keya zgubi?em podczas przeprowadzki, e-mail na kt?rym jest zarejestrowane moje konto nie istnieje za?o?y?em go bardzo dawno temu na Onet.pl i nie wyszukuje mi takiego e-maila, a account name jako? pami?tam :) Jest jaki? spos?b, ?eby zmieni? e-mail bez podawania rec-keya ? Lub odzyskanie passworda bez e-maila ?

Odp: Problem z Kontem

Wydaje mi sie ze konto przepadlo ;/

Nie ma takiej mo?liwo?ci, tak?e konta nie odzyskasz.

Pami?tasz na jaki mail zarejestrowa?e? konto? (wiem, ?e on nie istnieje, ale co wpisa?e? podczas rejestracji).
Mo?esz utworzy? taki mail, a p??niej wys?a? na niego Has?a.

Pami?tasz na jaki mail zarejestrowa?e? konto? (wiem, ?e on nie istnieje, ale co wpisa?e? podczas rejestracji).
Mo?esz utworzy? taki mail, a p??niej wys?a? na niego Has?a.

Mi kiedy? te? usun?li poczte, jak chcia?em za?o?y? tak? sam? to nie mog?em ... nieeeeee mimo tego, ?e nazwa ta nie by?a u?yta przez nikogo.

Wi?c konto przepad?o.

Moje konto xxx@buziaczek.pl, na Tibia.com gdy poda?em przy loss account taki email, wys?ali mi passy, lecz wchodz? na onet.pl, daje zapomnia?em Has?a i nic, nie wyszuka?o takiej poczty, my?la?em ?eby nawet nowego rec keya kupi? lecz nic by to nie da?o bo wszystko b?dzie wysy?ane na @buziaczek.pl... Pr?bowa?em zrobi? konto o takiej nazwie, lecz podczas rejestracji nie ma do wyboru buziaczka... :/

A gdybym napisa? do administracji Onet.pl, ?eby za?o?yli mi to konto @buziaczek.pl ? I gdyby naprawd? je utworzyli, to mo?e passy przys?ali by na niego :) Co o tym my?licie ?

Ostatnia edycja:

Onet.pl to ?cierwo wed?ug mnie... Nie logujesz si? od d?u?szego czasu i konto Ci usuwaj?... Pisa?em kiedy? o odnowienie email-a, bo mia?em tam wa?ne wiadomo?ci i nawet nie raczyli odpisa?. Mo?esz popyta? na forum onet.pl czy kto? mia? podobn? sytuacj? i odzyska? email'a mo?e Ci pomo?e.

Ale raczej w?tpi?. Te? straci?em r-keya, passy i email-a do konta, ale za?o?y?em nowe i pykam dalej. :)

?ycz? powodzenia w odzyskiwaniu konta. :)

Hah... Ju? wszystko gra :) Przypomnia?em sobie password, zmieni?em e-maila i wszystko dzia?a :P Ale mam nauczk? na przysz?o??, ?eby zapisywa? passy oO Ale mam pytanie czy mo?na na koncie sprawdzi? jaki mam rec-key ? Bo przyda? by si? na przysz?o?? :)

Nie nie mo?esz sprawdzi? jakiego masz rec'a, poniewa? podaj? go tylko raz, kiedy wype?niasz dane personalne.

No to szkoda, ale teraz gdy zmieni?em e-mail jest mo?liwo?? kupienia nowego :) I przestrzegam wszystkich zapisujcie swoje passy, bo p??niej jest naprawd? wielka kicha ;)

Dzi?ki wszystkim za wypowiedzi ;*

Status
Zamknięty.
Back
Do góry