• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Problem z map edytorem

Status
Zamknięty.

Lord Bborek

Advanced User
Liczba reakcji
22
mam problem z map edytorem posiadam silnik mazurskiego OTSa posiadam map edytora takiego jak trzeba ale gdy chce dodac nowego potwora no dodaje do map edytora ale jak wloncze map edytor to niema tych potworow i nie mam jak dodac :( prosze o szybk? pomoc albo powiedzenie mi co zle robie

Odp: Problem z map edytorem

Po prostu exportujesz pliki tych potwor?w to map editora i s? one w zak?adce Monsters. Ca?a filozofia... Tak samo robisz z npc.

@Down
Nie wiem jaki jeste? czy t?py czy nie. Uwierz umiem czyta? lepiej ni? Ty a z twojej wypowiedzi wynika, ?e dodajesz potwory do me(map editor) ale nie napisa?e? jak. R?wnie dobrze mog? sobie pomy?le?, ?e robisz potwora po czym wjebujesz go w folder z me.

?ci?gnij Rme i powinno wszystko dzia?a? jak nale?y.

Ostatnia edycja:

posiadam SimOne's MapEdytor 0.4.480 taki jak silnik wymaga

a co do kolegi @up to ja tak robie ja nie jestem tempy i ty chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem!!! przecierz powiedzialem wyraznie co robie

A masz w zak?adce monsters w edytorze map zak?adki? Jak tak to poszukaj w others. A jak Ci nie dzia?a, to nie jarzysz o co chodzi i ?ci?gnij RME ze strony:

Btw. Faith chyba potrafi czyta? ze zrozumieniem, tylko ty po prostu ?le przekazujesz tre?? innym. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry