• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

problem z map?

songo9595

User
Maj 20, 2008
Liczba reakcji
0
?ci?gn??em sobie ots-a db edytowa?em mapk? i jak w??czam silnik to mi si? po 1 s wy??cza silnik gra?em na tym samym ots-ie i te? mia? edytowana map? i dzia?a?o a u mnie nie;(

Odp: problem z map?

Bo co? musia?es namapce usuno? bo niekt?re pliki jak si? usunie to mo?e si? ots nie w?oczy? ja ci radze ?eby? odnowa edytowa? mape i nie wiem postaw byle co na mapie jak bedzie dzia?ac to bedziesz m?g? ju? normalnie usuwa? a jak nie bedzie to ja nei wiem :p
ja mia?em taki sam problem i pomog?o mi :)

edytowales cos zle i pewnie silnik crashuje sie :>

zmieni?em edytora na RME i dzia?a tylko nie da si? robi? mapek w RME bo jak chc? wybra? jaki item to b??d i wy??cza mi si? :( mam jeszcze 1 pytanko m?j brat chce gra? ma te same ip ale inny komputer i nie mo?e wej?? wyskakuje ze off a moi koledzy se graj? da?em mu 2 clienty z ip 127.0.0.1 i z no-ip i w dw?ch nie dzia?a co to mo?ne by?:confused:

jesli w reme probojesz otowrzyc nie dawaj przez OPen Tylko IMPORT wtedy zawsze mi wchodzi bez bledow :>

Mam podobny problem z mapk? pr?bowa?em zrobi? questa wszystko dobrze w??czam silnik i po 2 sec. si? sam wy??cza. Kombinowa?em pr?bowa?em zrobi? co? takiego jakbym zmienia? map? na now? lecz nic. Prosz? o pomoc. :Shttp://77.46.12.104

Ostatnia edycja:
Back
Do góry