Mapy Problem z mapa !

Status
Zamknięty.

Gangstabanga

Advanced User
Sierpień 26, 2009
Liczba reakcji
13
Witam, ?ci?gn??em sobie rl map i zacz??em go edytowa?. Na pocz?tku wszystko by?o ok wczyta?o mi wszystko bez b??d?w gdy zrobi?em expowisko w thais i jak ju? sko?czy?em oczywi?cie zapisa?em map?. Jak w??czam ponownie wyskoczy?y mi 3x b??dy i po usuwa?o mi w miescie yalahar polowie miasta w podziemiach i pokasowa?o wszystkie {towns} miasta. Moje pytanie brzmi wie kto? z czego to wynika? screen poni?ej
mapazb.png

Odp: Problem z mapa !

Napisz najpierw, czy przed zrobieniem expowiska w Thais, Yalahar by?o ca?e i czy, gdy pracowa?e? nad map? "pr?d Ci zgas?"? Chodzi mi o to, czy kork?w Ci nie wywali?o w domu.
Mo?liwe, ?e zatwierdzi?e? komunikat, kt?ry pyta czy zapisa? ostatnio tworzon? map? (w tym momencie usuwa Tobie wszystkie miasta "Town"), czy te? wr?ci? do stanu poprzedniego (do czasu, gdy nie mia?e? jeszcze tego expowiska w Thais, lecz wtedy miasta zostaj? na swoim miejscu).
Je?li nie mia?e? takiej sytuacji to mo?liwe, ?e co? nie tak jest z RME (odinstaluj i zainstaluj ponownie).
Jeszcze powiedz czy zmienia?e? wersj? klienta w RME lub wersj? mapy (w przypadku wersji klienta 8.60 jest to OTServ 0.6.1).

Odp: Problem z mapa !

Tak expowisko by?o ca?? i nie wywali?o mi pr?du. Co ma wersja klienta do RME?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry