• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Inne Problem z OTS. PILNE POMOCY.

Status
Zamknięty.

pekiniak

User
Lipiec 28, 2010
Liczba reakcji
0
Witam. Ostatnio po wielu latach gry w Tibie postanowi?em porwa? si? na w?asny OTS ju? kiedy? si? z tym bawi?em ale by? taki sam efekt jak i teraz, Po prostu pobra?em silnik yurots, ip-changera, map editora. Ale chcia? bym ?eby moi znajomi mogli pogra? z mn? . Poczyta?em poradniki jak to zrobi? pod no-ip ale nie ma poradnika do wersji DUC v3.0.4. A je?eli robi? wed?ug poradnik to nawet sam si? nie mog? z nim po??czy?.
Prosz? o pomoc jak zrobi? ?eby ots dzia?a? pod no-ip. Zaznaczam ze to tibia 7.6. Czyta?em te? ?e musz? pobra? xammpa ale nie wiem czy to potrzebne ?

Tutaj daje wam screen jak mam ustawione http://imageshack.us/photo/my-images/835/beztytuufse.jpg

Odp: Problem z OTS. PILNE POMOCY.

Do yur otsa nie jest ci xampp potrzebny. Wystarczy, ?e masz zew ip i odblokowane porty.
?adne no-ip ci nie jest potrzebne.
Je?eli nie masz zew ip to do grania ze znajomymi starczy wam program Hamachi.

Je?eli nie masz zew ip to do grania ze znajomymi starczy wam program Hamachi.

Pomimo tego i? mam zew IP to nie znam has?a do ustawie? routera w orange..... A jak si? to robi na hamachi? Bo ja po prostu w??cza?em hamachi i silnik ots podawa?em moje ip zewnetrzne im do ip hanger no i oczywi?cie hamachi i nadal nie mogli wbi?;( Nie wiem czy ja jestem taki beznadziejny czy co? ?le robie.

W silnku podajesz ip z Hamachi.
Na hamachi robisz sie?, do kt?rej oni musz? do??czy?..
I przez ip z hamachi si? loguj?.

No tak w?a?nie zrobi?em i nie mogli ale spr?buj? jeszcze raz mo?e si? uda.

http://tworzenieserwerow.blogspot.com

Czytajcie, oceniajcie i dawajcie nam nowe propozycje.

Nasz serwis w ca?o?ci po?wi?cili?my gr? mmorpg jak otwiera? ka?dy typ gier.

ZAPRASZAMY!!

Klikajcie w reklamy my z tego ?yjemy a wy b?dziecie ?y? z naszych plik?w i informacji.

ZAPRASZAMY!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry