• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Konfiguracja Polaczenia Problem z portem 7171

Status
Zamknięty.

damianp

Active User
Lipiec 1, 2012
Liczba reakcji
2
Witam tak jak w temacie mam problem z odblokowaniem portu 7171 , wszystkie inne porty mog? odblokowa? bez problemu a ten nie
oto ss
View attachment 5535

i gdy wchodz? na stronk? ?eby sprawdzi? czy ten port jest odblokowany stonka > http://ping.eu/port-chk/
to pisze ?e jest zamkni?ty, a gdy sprawdz? port 80 to jest otwarty
nie wiem co robi?
pliss pom??cie!!

Odp: Problem z portem 7171

Najpierw sprawd? czy kto? mo?e wej?? na serwer. Port dopiero odblokowuje si? po w??czeniu serwera. Oczywi?cie kto? musi wej?? na serwer przez Twoje zew ip.

Mog? wej?? ale tylko w tedy jak w config.lua w miejsce ip wpisze swoje zew ip, a jak wpisz? to z no-ip to nikt nie mo?e wej?? tylko mo?na posta? wybra? i tyle.
Ale ja mam zmienne ip wi?c nie opyla mi si? ca?y czas zmienia?

W config.lua nie wpisujesz no-ip tylko Twoje zew ip! no-ip jest tylko do tego ?eby? za ka?dym razem nie musia? wszystkim podawa? nowego ip, ono tylko ??czy no-ip z twoim ip zew. Za ka?d? zmian? ip zew musisz te? zmieni? ip w config.lua. Niestety ju? tak jest, ale dzi?ki no-ip nie musisz innym podawa? nowego ip tylko wchodz? na no-ip. Wystarczy, ?e masz w??czony program no-ip i w config.lua wpisane Twoje zew ip i wszyscy mog? wchodzi? przez Twoje zew ip i przez no-ip.

@down
Chyba nie masz takiej mocy :D

Ostatnia edycja:

oki THX zamykam temat

Notka moderatorska:
Zamykam.
Dawido.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back