• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Problem z Questem od bozo

Status
Zamknięty.

lisex dwaa

Advanced User
Luty 20, 2010
Liczba reakcji
26
Witam all

mam taki problem za czo?em robi? questa na b?azna Outfit i bylem przy 9 Misji dosta?em od bozo special flask ?eby w nim przynie?? atrament z Quara Constrictor lub Quara Constrictor Scout i straci?em special flask i teraz mam pytanie czy dostanego go zn?w od bozo jak tak to co napisa? mam do niego ?? czy da si? go kupi? od kogo? na przyk?ad od graczy albo do npc??

Z g?ry dzi?kuje
je?li z?y dzia? prosz? o przeniesienie!

@down w?a?nie tego pr?bowa?em przed chwila i nie mog? kupi? bo nie mam jakie? tam rangi u niego!ale poprosz? zaraz koleg? ?eby mi kupi?;)

Odp: Problem z Questem od bozo

Witam all
mam taki problem za czo?em robi? questa na b?azna Outfit i bylem przy 9 Misji dosta?em od bozo special flask ?eby w nim przynie?? atrament z Quara Constrictor lub Quara Constrictor Scout i straci?em special flask i teraz mam pytanie czy dostanego go zn?w od bozo jak tak to co napisa? mam do niego ?? czy da si? go kupi? od kogo? na przyk?ad od graczy albo do npc??
Z g?ry dzi?kuje
je?li z?y dzia? prosz? o przeniesienie!

Z tego co mi si? wydaje to mo?esz kupi? tego viala w Thais. A dok?adniej u Henricus (Thais) - za 1000 gp. Spr?buj i daj zna? czy da podzia?a?o.
Mam nadziej? ?e troch? chocia? pomog?em :)

Ostatnia edycja:

Z tego co mi si? wydaje to mo?esz kupi? tego viala w Thais. A dok?adniej u Henricus (Thais) - za 1000 gp. Spr?buj i daj zna? czy da podzia?a?o.
Mam nadziej? ?e troch? chocia? pomog?em :)

Nie za bardzo wiem co mo?esz zrobic ale viald od Henricusa potrzebny jesd do inq a nie do tego zadania na str?j b?azna.

Nie za bardzo wiem co mo?esz zrobic ale viald od Henricusa potrzebny jesd do inq a nie do tego zadania na str?j b?azna.

Tak, bo on sprzedaje wod? ?wi?con?. Ale wydaje mi si? ?e mo?esz j? wyla? i b?dzie pusty vial. To tylko moje przypuszczenia bo nigdy tego nie pr?bowa?em.

macie jakie? inne pomys?y?

@edit
spr?bowa?em tego i nic nie dzia?a ;/
napisa?em do suport tibia z pytaniem zobaczymy co odpisz? ale dzi?ki za pomoc!

Ostatnia edycja:

Z tego co wyczyta?em na tibia-wikia.com, mog? powiedzie? ci ?e taki sam flask zdob?dziesz z The Exterminator Quest. (Po u?yciu viala na wodzie w jaskini)
Wi?c je?li go jeszcze nie robi?e?, mo?esz spr?bowa?, albo zrobi? go noob charem / poprosi? koleg? / ma?ego levela ?eby zrobi? quest i da? ci viala.

Zdaje mi si?, ?e mo?esz go kupi? u NPC Black Berta po uko?czeniu Thieves Guild Questu.
Black Bert sprzedaje du?o quest item?w, wi?c warto go udost?pni?.

Mo?e jaki? tw?j kolega ma done?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry