problem z rashidem

Status
Zamknięty.

wacek73

New User
Wrzesień 8, 2009
Liczba reakcji
0
Robi?em Rashida jaki? czas temu i mam pewien problem poniewa? nie mog? zrobi? misji w pi?tek poniewa? kupi?em Crimson Sworda ale z?ego bo o jeden raz za ma?o wpisa?em no i nie mog? teraz kupi? drugiego nowego.Nie wiem co mam zrobi? Rashid nie chce nowej misji przyja? gdy pisze do niego na darashi mission to nic nie odpowiada prosz? o pomoc:thx:

Odp: problem z rashidem

Guzik prawda nawet jak bedziesz czytal rok to nic nie pomoze;p ja przypadkiem postanowilem oszukac rashida ...i sie udalo...Wiec zrob tak.
Lecisz do np. edron kupujesz normalnego crimson sworda u willarda za 650gp i idziessz do rashida na darashie ze niby to jest ten co on ci zlecil.Wtedy on go bierze ale mowi ze to nie ten. Wkoncu teraz mozesz isc znow do Uzgoda do kazz i poprosic go o miecz ten prawdziwy za 3 iron roe i 250gp.

Sory ale nie chce mi sie pisac : ?,?,?,?,?,? etc ;] LE? ZE MNIE I TYLE!
mam nadzieje ze pomoglem ;] Pozdro!

Ja spr?bowa?em i sie nie uda?o ;/ nie dziala a zrobilem dokladnie tak jak pisales ;/:curse:

Wydaje mi si?, ?e trzeba czeka? ale nie jestem pewien

PZDRO :D

vito pr?bowa?em i nic nie da rady

humm ja mam zupe?nie taki sam problem. Pi?tkowa misja stoi od miesi?ca ;(
R?wnie? kupi?am tego sworda za iron ore ale ten NPC najwyra?niej za mn? nie przepada ;[
Jest jaki? inny spos?b??

Pozdrawiam,
amonka

Guzik prawda nawet jak bedziesz czytal rok to nic nie pomoze;p ja przypadkiem postanowilem oszukac rashida ...i sie udalo...Wiec zrob tak.
Lecisz do np. edron kupujesz normalnego crimson sworda u willarda za 650gp i idziessz do rashida na darashie ze niby to jest ten co on ci zlecil.Wtedy on go bierze ale mowi ze to nie ten. Wkoncu teraz mozesz isc znow do Uzgoda do kazz i poprosic go o miecz ten prawdziwy za 3 iron roe i 250gp.
Sory ale nie chce mi sie pisac : ?,?,?,?,?,? etc ;] LE? ZE MNIE I TYLE!
mam nadzieje ze pomoglem ;] Pozdro!

Zrobi?em tak jak kolega opisa? i si? uda?o mo?e co? ?le robicie? ;s

Robi?em Rashida jaki? czas temu i mam pewien problem poniewa? nie mog? zrobi? misji w pi?tek poniewa? kupi?em Crimson Sworda ale z?ego bo o jeden raz za ma?o wpisa?em no i nie mog? teraz kupi? drugiego nowego.Nie wiem co mam zrobi? Rashid nie chce nowej misji przyja? gdy pisze do niego na darashi mission to nic nie odpowiada prosz? o pomoc:thx:
Nie odpowiada ? he ja mam 47 ek i jak robi?em rashida i cokolwiek ?le zrobi?em zawsze odpowiada?,crimson sword z oszcz?dno?ci kupi?em na edron to powiedzia? ?e z?y,ser co trzeba tiquand? biec za d?ugo nios?em to te? od?uci?,czy te przypadkiem nie piszesz do niego z b??dem? (,,mision" zamiast ,,mission")

ok zrobi?em jeszcze raz jak vito 997 m?wi? i si? uda?o
podzi?kowania dla vito997

Mialem identyczny problem. DZIEKI

Status
Zamknięty.
Back
Do góry