Inne Problem z silnikiem TFS 0.4. SVN

Status
Zamknięty.

Renewal

User
Grudzień 24, 2009
Liczba reakcji
4
A wiec tak m?j problem polega na tym i? konfigurowa?em baz? danych z acc Gesiora 0.3.8 oraz

0.3.6 baza konfiguruje sie poprawnie, ale niestety poczas proby odpalenia pliku *exe

wyskakuj? mi dziwne rzeczy nie mam poj?cia z czym to mo?e by? zwi?zane, mo?e kto? b?dzie

wiedzia? w jaki spos?b to rozwi?za?.
Oto problemy z kt?rymi przysz?o mi si? upora?:

Pierwszy b??d wygl?da nast?puj?co:
1  blad.png

A co do drugiego:
2blad.png
[/URL]

Niestety ale nie mam zielonego poj?cia czym to mo?e by? spowodowane.

Z g?ry dzi?kuje za pomoc.

Odp: Problem z silnikiem TFS 0.4. SVN

Tak wi?c je?eli masz tfs 0.4 poniewa? masz Premium na Otlandzie no to pisz w?a?nie tam z problemami, je?eli masz tfs 0.4 z niewiadomych ?r?de? to rad? sobie sam... :)

przeinstaluj system bo pami?c sterownika odpowiadaj?cego za ten typ programu jest musowo czytana przez inny program

Powiem tak formatowa?em komputer, ale na chwile obecna mam taki problem ze gdy odpalam silnik to albo go wywala z niewiadomych przyczyn albo wyskakuje b??d zamknij zadanie tak jak by nast?powa? crash chocia? to jest dopiero przy ?adowaniu systemu po kilkukrotnych pr?bach odpalenia serwer si? odpala i jak ju? si? odpali wszystko dzia?a normalnie, ale chcia?bym rozwi?za? ten problem kt?ry mam a nie wiem czym jest spowodowany a wiec prosz? o pomoc z g?ry dzi?kuje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry