- TibiaAuto Problem z TA

Status
Zamknięty.

fifta96

User
Listopad 30, 2009
Liczba reakcji
0
Mam problem z TA ,poniewa? bot nie zbiera mi small ston?w z potwor?w ,zmienia?em ju? wszystko w item config zaznacza?em ,odznacza?em, w drop`ie te? miesza?em ,nic nie dzia?a i ten sam problem jest ze spearami. Prosz? o szybk? pomoc ,z g?ry dzi?ki ! : )

Odp: Problem z TA

Spr?buj przeinstalowa? mo?e wtedy b?dzie normalnie dzia?a?
a co ty zmienia?e? w itemconfigu niby ?

zaznaczy?em ?eby zbiera? small stony i nie zbiera dalej ;/ a przeinstalowanie nie dzia?a
W item configu jest opcja ?e zaznaczasz co ma zbiera? a czego nie

Spr?buj przeinstalowa? mo?e wtedy b?dzie normalnie dzia?a?
a co ty zmienia?e? w itemconfigu niby ?

widz?, ?e masz zero poj?cia..

item config to najwa?niejsza rzecz, kliknij jeszcze raz w item config, tam wybierz: throwables, zaznacz small stones i nie zapomnij klikn?? "save" + pami?taj ?e musisz mie? odpowiedni? ilo?? capa wolnego w zale?no?ci od tego ile sobie ustawi?em w auto attack : )

ale cap ustawiony mam na 10 ,capa mam oko?o 600 , w item config zaznaczone s? small stony ,save klikam,a w auto attack zaznaczone loot custom i nie dzia?a dalej ;/

ja robie tak : daj aby lotal gp, a w sort loot daj aby sortowal z 2 bp do 1 small stony ;) mi to nawet lepiej dziala bo odrazu bierze. :d

a co wtedy b?dzie jak bot p?jdzie do dp i b?dzie chcia? od?o?y? small stony ? b?dzie je zabiera? spowrotem chyba ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry