- TibiaAuto problem z tibia auto

Status
Zamknięty.

piecha007

User
Styczeń 26, 2012
Liczba reakcji
0
witam jak w temacie mam pythona odpalam ta i widze chara klikam ok ale nic sie nie dzieje wie ktos moze o co chodzi i jak temu zaradzic ? ta pod 7.6

Notka moderatorska:
Przeniesiono

Odp: problem z tibia auto

A proces nazywa sie tibia.exe? Jesli to jakis kombinowany ots to trzeba troszke klienta przerobic.

Sprawd?, czy masz dobrego klienta tak jak powiedzia? kolega UP, dodatkowo zerknij czy tibia auto jest "najnowsza" pod ten protok??.

Z Tibi? Auto zawsze by?y jakie? drobne problemy.
Polecam Blackd, dziecinnie prosty w obs?udze, kwestia wbicia 300-400k na jakim? g?wnie ala mazurski to 5 dni.

jak mam przerobi? tego klienta oraz jak mog? sprawdzi? ten protok?? ? wydaje mi si? ?e tibia jest dobra bo przecie? widze chara w tibia auto ale ja sie nie znam. I jeszcze do kolegi wy?ej m?g? by? poda? stronk? z Blackd ? tak wiem jestem leniwy ;d z g?ry dzi?ki panowie

---------- Tre?? dodana o 12:08 ----------

dobra blackd pobralem juz i powiem ci za przeproszeniem do dupy z takim botem nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, ?e jest dziecinnie prosty przy cavebocie mysla?em, ?e mnie krew zaleje dodatkowo komp zamula jak nie wiem przegl?darki nie moge nawet odpali?. zostan? jednak przy TA

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry