• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Problem z Tibia.com

Status
Zamknięty.

dzabolek

New User
Lipiec 21, 2008
Liczba reakcji
0
Witam.
Wi?c od d?u?szego czasu nie mog? logowac si? na stronie Tibia.com oraz stworzyc konta .Po wci?ni?ciu Login wy?wietla si? -
Po??czenie z secure.tibia.com zosta?o przerwane podczas wczytywania strony, Kod b??du: ssl_error_rx_record_too_long.
Przegl?darka nawi?za?a po??czenie, ale zosta?o ono przerwane podczas przesy?ania informacji.
Spr?buj ponownie.
Pr?bowa?em innych przegl?darek ale nic nie pomaga.
Co mo?e byc przyczyn? tego , albo jak to naprawic ?!?!?

Odp: Problem z Tibia.com

Temat by? ju? niewiadomo ile razy O.o wi?c mo?na poszuka? :)

Wejd? w C:\Windows\System32\Drivers i sprawd? czy masz tam plik tekstowy hosts. Je?eli tak otw?rz go i skasuj wszystkie wpisy z tibia.com

Mi zadzia?a?o:)

Niby wszystko ok, ale po odpaleniu hosts musze wybrac program w jakim ma byc otwarty. odpalam notatnik i wyswietla sie :Nie mozna utworzyc pliku C;/Windows... upewnij sie czy sciezka pliku i nazwa sa poprawne . co zrobic ?

Okey juz mam usunolem plik i wwszystko dziala dziex !

mi tez dzial ;] dzieki ziomek ;] jestes boski :P xD :up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

oczywiscie daje max za temat :D :up::up::up: xd

@upy ZWYK?Y SPAM!
A co do odpowiedz to ona nie raz by?a na forum... sam mia?em taki problem i z tego forum znalaz?em odpowiedz... Wi?c Ciocia Google nie boli...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry