• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Problem z WoDBO sql hamachi

Status
Zamknięty.

Gumka321

Active User
Liczba reakcji
1
A wiec tak mam silnik wodbo na pocz?tku chcia?em go zrobi? na XAMPP ale mi si? nie uda?o potem na web serwie ale jak wchodz? w phpmyadmin to mi wskakuje b??d wczytywania strony a tigrze musz? robi? serwa pod hamachi jak z xml lecz kiedy ozywam webserw pisze loading bans i jakie? 10 minut czekam i nic a jak xampp to pizze mi MYSQL ERROR MYSQL_SELECT_DB mam zewn?trzne ip
BARDZO PROSZ? O POMOC
Oczywi?cie za pomoc dam repucika ^ ^.

Odp: Problem z WoDBO sql hamachi

najlepiej robic w xampp silnik instalujesz xampp pozniej wchodzisz na localhost/phpmyadmin tam zabezpieczasz baze danych i pozniej wyskoczy Ci takie okno i tam bedzie na srodku pisac utworz nowa baze danych tam wpisujesz nazwe i klikasz utworz potem wyskoczy Ci biale okno tam wklejasz zawartosc pliku DataBase z silnika wodbo i klikaz wykonaj i tyle ;] pozniej tylko konfigurujesz config silnika i juz ;]

Tylko ze jak nie moge wej?? do phpmyadmin ;/ :curse:

nie niedziela ;/ mam jakie? has?o wpisa? ;/ i username :curse::curse:

A czy Zabezpiecza?e? Xamppa? Je?eli nie, to musisz to koniecznie zrobi?. Tam w?a?nie podaje si? to User i Password. W?a?nie o te passy chodzi w Xamppie w localhoscie.
Je?eli nie wiesz jak to zabezpieczy? zapraszam do tego tematu - u?yj opcji szukaj, bo nie mog? narazie wstawia? link?w:
Instrukcja obs?ugi TheForgottenServer i Gesior Account Maker
Tam zejd? do punktu 4.
Pozdrowionka

Sprawdze :D jak zadziala to dam reputka :D

nie dziala ;/;/;/ nie wiem co robic xD

Prosze o usuniecie tematu nikt nie pomaga ;/

DO?A?CZAM SIE DO PROSBY MI WYSKAKUJE Unable to select databse: wodbo. Make sure it exists.
sql.php on line: 36
Script was terminated because something unexpected happened. You can report this, if you think it's a bug. prosze o pomoc nr gg 6459071

ja tez mam problem z serverrem wodbo gdy wlanczam serva pisze
Loading bans ... MYSQL ERROR mysql_select_db ERROR : Unable to load bans
Prosze o pomoc

wiec tak wytlumacze wam to prosto szybko ;p heh

Sciagamy i instalujemy program xampp po tym jak juz go wlaczylismy wyskakuje nam XAMPP Control Panel i tak klikamy na start przy apache i mysql jak juz to zrobilismy powinno wyskoczyc obok nich na zielono RUNNING , po tym jak juz to zrobiliscei i dziala wchodzie w internet piszecie localhost/phpmyadmin i piewrze co robicie to odrazu zabezpieczcie bazedanych potym jak juz to zrobiliscie wyskoczy wam normalnie strona i po prawej powinno byc male biale pole a nad nim napisane "wpisz nazwe bazy danych" czy cos takiego ;p wtedy wpisujecie nawze waszej bazy dancyh (np. sparking lub forgotten , jak kto woli ;p) i klikacie utworz jak juz to zrobiliscie to powinno wam wyskoczyc biale pole a jak nie to w pasku u gory kliknijcie na SQL i wtedy w to biale pole wklejacie zawartosc pliku DATABASE z silnika wodbo i klikacie wykonaj ; ] o to co cala filozofia ;p Powodzenia ; D

najpierw przeczytaj co napisalemak nie da sie tak !!

baktas glupi jestes? zobacz co napisalem robilem a xampp DX

prosze o zamkniecie tematu

Notka moderatorska:
Zamykam na wyra?n? pro?b? autora.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry