• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Problem z xamppem

Kaczorex1

Active User
Grudzień 10, 2009
Liczba reakcji
1
Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.8 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_autoindex_color PHP/5.2.5 Server at localhost Port 80

wyskakuje mi taki blad moze mi ktos powiedziec o co chodzi ? mialem kiedys xamppa ale sie popsul odinstalowalem go i zostaly 2 pliki sciagnelem nowy klikam tam admin i pisze to cos prosze o pomoc ! daje reputy

to chyba przezto ze tamten xampp nie do konca sie usunol po wie mi ktos jak usunac ? bo jak klikam usun to wyskakuje blad i sie nie da :(( PPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCYYYYYYYYYYY!!!!!!!!

Z?y dzia?, temat przeniesiony.

Odp: Problem z xamppem

Sprawd? gdzie zapisany by?, a nast?pnie w "wyszukaj pliki" wpisz nAZWE. Znajdzie Ci wszystkie pliki jakie pozosta?y oraz gdzie s?. A nast?pnie poprostu b?dziesz wchodzi? w te foldery i usuwa? fragmenty gry.
Pozdrawiam

Odp: Problem z xamppem

Je?li wyskakuje ci, ?e plik jest u?ywany przez inny program to musisz si? wylogowa? i zalogowa? ponownie (lepiej uruchomi? ponownie komputer, ale to troch? zajmie). Je?li co? innego to napisz co. Zawsze da si? jako? zaradzi?. Oczywi?cie XAMPP musi by? wy??czony!

Pozdrawiam,
Szaki.

Back
Do góry