Problemik z Avastem!

Status
Zamknięty.

Misiek5

Advanced User
Kwiecień 14, 2009
Liczba reakcji
10
Witam. Mam troch? g?upi problem z avastem.... Ot?? d?ugo my?la?em nad zmian? antywira. Odinstalowa?em avasta i chcia?em wypr?bowa? inny program. W ko?cu ponownie pobra?em wersj? Home Edition. Wyrobi?em klucz rejestracji i powinno wszystko ?miga? ale... no w?a?nie ale jest problem. Kiedy klikam na ikonke avasta (t? obok zegara systemowego) zauwa?y?em co? dziwnego. Jak wiecie skaner skanuje r??ne rzeczy, poczte itp. Wszystko mam zaznaczone jako w??czone, tylko nie Outlook/Exchange. Kiedy na to klikam to nie mo?na da? pauzy ani nic. A na g?rze pisze "Dostawca czeka na uruchomienie podsystemu"

Co mam zrobi??

Pozdrawiam,
Misiek5

Odp: Problemik z Avastem!

Od?wie?am!

PS Co nikt nie umie pom?c?

Od?wie?am!
Nikt nie ma avasta?

@DOWN

No w?a?nie jak ja mia?em to by?y wszystkie.....

Ostatnia edycja:

Kiedy jeszcze mia?em avasta zawsze jeden dostawca by? nieaktywny wi?c to chyba nie b??d.

Pozdrawiam.

AVAST Antywirus - Instrukcja obs?ugi: Avast Home Edition

P: Dostawca skanera dost?powego o nazwie Outlook/Exchange wci?? czeka na uruchomienie podsystemu. Czy co? jest nie tak?

O: Nie. Ten dostawca dzia?a tylko wtedy, kiedy dzia?a MS Outlook (nie Outlook Express!) lub MS Exchange. Je?li ju? nie korzystasz z tych program?w, ten dostawca r?wnie? si? wy??cza.

Pozdrawiam,
Adapse

Dzi?kuj? za odpowiedz. Dla ciebie reput Adapse, natomiast temat kwalifikuje si? do zamkni?cia.

Pozdrawiam i dzi?ki :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry