• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Problemy rodzinne

Status
Zamknięty.

XXV

Active User
Liczba reakcji
23
Cze?? wszystkim co mnie znaj?, a tym co mnie nie znaj? ch?tnie si? przedstawi?. Jestem Adrian, m?j wiek liczy ju? 17 wiosen w zwi?zku z tym, ?e urodzi?em si? 1 dnia kalendarzowej wiosny. Pochodz? z Krakowa, ale obecnie mieszkam na drugim ko?cu Polski - w Sopocie. Moje problemy zacz??y si? jak mia?em 6 lat, tak w?a?ciwie to pierwszy problem istnia? o wiele wcze?niej, ale jako dziecko nie zdawa?em sobie z tego sprawy. Ot?? moja matka (o ile tak mo?na j? nazwa?, bo jest najzwyczajniejsz?, a w sumie to nadzwyczajn? kurw?) mia?a zawsze problemy z narkotykami, bra?a je oraz handlowa?a nimi (przez kr?tki czas, gdy? sprzeda? zako?czy?a si? po ich zu?yciu, a nie rozprowadzaniu). Chyba nie musz? wam przytacza? oczywisto?ci, ?e nie mia?a ona orderu rodzica. Tak, nie mia?a, gdy? na chwil? obecn? nie widzia?em jej ju? od pocz?tku wakacji 2013 roku, gdy przeprowadzili?my si? z ojcem do jego brata, a mojego wuja, w?a?nie do Sopotu. Mo?e sobie teraz my?licie, ?e nie powinni?my si? przeprowadza? i ucieka? od niej, a tym bardziej nie powinienem nazywa? jej kurw?. Ot?? nic bardziej mylnego, by?em bity, ojciec tak?e by? bity. Mo?ecie si? ?mia?, w ko?cu jak to mo?na tak si? da? bi? kobiecie? Chuj mnie to obchodzi co o tym my?licie, nie byli?cie w tej sytuacji to nie wiecie o tym stresie, o niczym nie wiecie. Bezsilno??. Bezradno??. To by?o w moim przypadku, je?eli chodzi o ojca to nie wiem czemu nie m?g? si? postawi?, nigdy te? nie odwa?y?em si? poruszy? tego tematu. W sumie to jestem tch?rzem. Tch?rzem? Jestem kurwa zerem i ciot?, ale to i tak nie znaczy, ?e mo?na si? nade mn? zn?ca?, no ja pierdole. Dobra, co tam b?d? tu o tym tu p?aka?. W sumie po to to pisz?... Chyba, bo tak w?a?ciwie to sam ju? nie wiem. Przechodz?c dalej, jak ju? pisa?em przeprowadzili?my si? do wuja. Wuja i ciotki oczywi?cie, maj? oni jedn? c?rk? (ja jestem jedynakiem) w moim wieku. W sumie to od razu si? dogadali?my, od pocz?tku by?a spoko i w moim typie. Opr?cz takich sytuacji, jak gdy k??cili?my si? kto siedzi na kompie itp. to nie mieli?my mi?dzy sob? problem?w. Oko?o rok temu, gdy zostali?my sami w domu zacz??o si? mi?dzy nami dzia? troch? wi?cej ni? przewidywa?em, w?a?ciwie to na to po kryjomu liczy?em, ale trudno si? do tego przyzna?. Pisz? tego posta bo kilka dni temu dowiedzia?em si?, ?e mam dziecko z w?asn? kuzynk?... Test ci??owy jeden, drugi - bez znaczenia ka?dy pozytywny. I co kurwa teraz? NIE WIEM! JAK BYM WIEDZIA? TO BYM NIE WCHODZI? NA JAKIE? TIBIA.NET.PL I NIE PIERDOLI? BYLE KOMU TEGO.

Odp: Problemy rodzinne

Super, pisz wiecej, masz do tego talent, trzyma w napieciu i nie pozwala oderwac sie od historii. Co z tego, ze nawet nie przeczytalem wiecej niz pierwsze zdanie :D

Bardzo interesuj?ce, dziecko z kuzynk?? Mo?e urodzi si? Wam cyklop :D

Dobra, suka poroni?a, mo?na zamkn??.

Nie takie jazdy by?y na melinach ;d

Alee...
Szanuj kuzynk? ! :wink: ziomu?

ciekawa historia i bardzo dramatyczne zako?czenie

Status
Zamknięty.