Problemy z zalogowaniem.

Status
Zamknięty.

Jogi88

Misiek ; x
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
83
22 Stycznia 2010

Na stronie Tibia.com ukaza? si? news kt?ry informuje o naprawieniu b??du technicznego kt?ry powodowa?
problemy z zalogowaniem si? do gry, i kicki graczy.

Wiadomo?? :

Wczoraj oko?o 11:30 CET, gracze do?wiadczyli kicki i problemy z zalogowaniem si? na wszystkie ?wiaty. Powodem by? problem techniczny Niemieckiego dostawcy internetowego. Prosz? wybaczy? za wszelkie niedogodno?ci.

Pozdrawiam,
Jogi88

Odp: Problemy z zalogowaniem.

Coraz wi?cej maj? tych problem?w technicznych

CipSoft nie powinien pozwala? sobie na takie niedogodno?ci. Wielu graczy na pewno mia?o nieprzyjemno?ci zwi?zane z kickami, a gracze mog? chcie? odszkodowania. Oby to si? wi?cej ju? nie powt?rzy?o.

@up
jakie ataki:confused:
@top
zn?w jakie? b??dy w grze wydaje mi si? ze im wi?cej rzeczy dodaj? tym wi?cej b??d?w w grze np. latka 8.53 wielki nie wypal i musieli da? nowa ?atk? 8.54 z naprawionymi b??dami ;/
jeszcze troch? nie b?dzie mo?na si? zalogowa? bo kto? zmieni pozycje Temple albo usunie kawa?ek mapki
skoro ju? co? robi? niech robi? to dobrze ale wa?ne ze wszystko wr?ci?o do normy bo mo?na dalej wbija? lvle :)

Cip Soft nie zap?aci? kolejnego rachunku za Internet;p "NIE MA KASY" HEHE <zart>

CipSoft jest firm?, kt?ra nie mo?e pozwoli? sobie na awarie. Np. gdyby awari? mia? hipermarket, gdzie by?my kupili potrzebne itemki?

Bo?e kochany! Znowu te b??dy! To jest chore! Zn?w straci?em cenny loot przez tych <cenzura> ... szkoda gada?. Bieda z n?dz?. Miejmy nadziej? ?e taki wredny incydent ju? wi?cej si? nie powt?rzy bo chyba przestan? gra? w to co?. ^^

Pozdrawiam,
Death II.

no i znowu te b?endy ostatnio mnie bij? 2 dragi mam 28 lvl plaka i tu mnie loga i sie niemoge zalogowa? przez pare h i no padlem albo to samo moim palkiem 78 lvl n gsah pad?em w tym samym problemem

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry