Probram z Acc Maker Gesior 0.3 TFS

kokosz15

User
Styczeń 23, 2010
Liczba reakcji
1
Witam mam problem, mianowicie wszystko zrobilem w xampie server mam i w ogole odpala sie jest dobrze, wiekszy problem sprawil mi acc maker poniewaz wszystko zrobilem tak jak wedlug poradnika lecz gdy zakladam postac wybieram profesje daje nick itd. wyskakuje blad;

"The Following Errors Have Occurred:
Wrong characters configuration ("Load vocations" in admin panel, "character to copy" doesn't exist in DB). Try again or contact with admin."

Zaznaczam ze zrobilem w ADMINA PANELU Ustawilem tam Druid Sample Knight Sample itd. zaznaczylem chaczyki dalem save all cala noc probowalem to rozkminic ze tak powiem i nic nie dalo rady. Prosze o Pomoc.

Przepraszam zapomnialem o jeszcze jednym tam w poradniku bylo napisane ze przy robienu ADMINA na mojej stronie odrazu sie utworza 4 profesje sample, na ktorych mam sie wzorowac przy robieniu postaci itd. Lecz zadne postacie sie nie stworzyly, rowniez gdy chce sie zalogowac na stronie wpisuje tam passy do admina i wyskakuje blad;

"Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in E:\Program Files\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php on line 66"

Mam wielka nadzieje ze pomozecie mi sie z tym podolac.

Jeszcze raz z gory dziekuje!

Back
Do góry