Profka dla mnie

Status
Zamknięty.

Xozi

Advanced User
Listopad 21, 2009
Liczba reakcji
2
(Tak wiem ze by?o 185734895789347545748957 takich temat?w ;D)

Witam jako ?e chcia?bym od nowa zagra? sobie z trzema kumplami w tibie. Trzeba wybra? profesje. I problem jest taki ?e nie mam poj?cia jak j? dobra?.
Oni to podej?ewam ?e pallki czy druidzi b?d? , to w zale?no?ci jeszcze co ja wybior?.

Nie posiadamyy pacca i narazie nie zamie?am marnowa? pieni?dzy ;P

Gramy dla:
-Wspolnego expienia
-Wspolnych huntow
-Pkowania

Zawsze jraa? mnie knight , ale jak s?ysze ?e potem jest straszna nuda i wgl do dupy pvp to mnie to zniech?ca tak samo jak ?e b?de musia? sie ugania? za ofiar? jak bedziemy pkowa?.

- Co do palla to w wakacje nim ju? gra?em dlatego troszk? mi sie znudzi?. Po za tym troche denerwuje mnie w nim te bieganie po speary i uciekanie od wszystkiego zeby wlaz? lepszy hit.

- Sorc% Drut - Strzelanie z run wydaje mi si? do?? fajne lecz wiem ?e z pocz?tku jest nuda (pewnie bym to wytrwa?) ale z tego co s?ysza?em te profy na faccu to dupa.

Pacc kupi? bym ewentualnie na oko?o 50-60 lvlu jak mnie gra wci?gnie.
Ale nic nie wiadomo.
Nawet jak kupie i na tym paccu wbije 100+ to ?eby po sko?czeniu pacc nie ko?czy? na tym gry....

Co do wydawania kasy/waste...
Kase moge dorabia? sobie na udostepnionym dla mnie knighcie 25+ nockami na bocie. I np kase wydawa? dla sorca na potyki czy co? ;p

Kto? pomo?e mi wybra? profesje??
Najch?tniej bym pogra? raczej Sorc/Knight - ale nie jestem pewien

Ps:
Prosz? tylko nie odpowida? w stylu "Graj t? profesj? kt?ra ci si? najbardziej podoba" BO ja ju? nawet nie wiem kto mi si? podoba.
Chc? przeczyta? wasze zdanie , kim wy by?cie grali w takiej sytuacji.

Odp: Profka dla mnie

No widzisz :D my?l?, ?e jest to odwieczny dylemat wszystkich.

1. Nie posiadamyy pacca i narazie nie zamie?am marnowa? pieni?dzy ;P
2. Gramy dla:
-Wspolnego expienia
-Wspolnych huntow
-Pkowania

3. Pacc kupi? bym ewentualnie na oko?o 50-60 lvlu jak mnie gra wci?gnie.
Ale nic nie wiadomo.
Nawet jak kupie i na tym paccu wbije 100+ to ?eby po sko?czeniu pacc nie ko?czy? na tym gry....

Nie da si? pogodzi? tego wszystkiego, zawsze co? kosztem czego?, je?eli jak na razie nie masz zamiaru wydawa? kasy na pacc'a a wbi? sobie spokojnie tam 50-60 poziom to ja osobi?cie radzi?bym knighta, palek Ci si? znudzi? a sorc/drut moim zdaniem to dupa bez pacc'a. Wracaj?c do rycerza, spokojnie ponabijasz sobie lvl, wyskilujesz go bez pacc, a potem jak Ci? wci?gnie to b?dziesz m?g? zakupi? PACC. A jak wbijesz 100+ to my?l? ?e jak sko?czy Ci si? PACC to ?adn? profesj? za du?o nie zdzia?asz.
To jest moje zdanie mam nadzieje, ?e pomog?em.

Nie no, sorc jeszcze jako? daj? rad? poniewa? ma tam nawet dobre czary
Vis Lux, vis hur itp. Dobre do pkowania je?li masz facca.
A na druida to jeden czar atakuj?cy chyba na FACCu

Ja gram na t? chwil? sorcerm i powiem ci ,?e fajnie si? gra.
Mam 23 lvl (zacz??em od nowa) i jako? idzie do tego gram z koleg? 22 knigh.
Wyskilowane postacie
Knight kolegi - 90 skill
M?j Mag - 50 mlvl

Na takich skillach jak na ten lvl expi si? bosko i na expie nie nudzi si? z kumplem przy takim u?o?eniu profesji.

Ostatnia edycja:

Ci??ko powiedzie?, poniewa? ka?dy lubi gra? inaczej. Je?li lubisz przyjmowa? hity na klat?, by? czo?giem nie do zabicia z ogromn? ilo?ci? hp i odrobin? many to polecam knighta ;d
Do expienia na niskim lv wed?ug mnie jest najlepszy (jak masz dobre skille), bo bierzesz dobr? bro? i eq i kilka pot?w i grasz... Nie m?czysz si? z brakiem capa jak u maga, kt?ry zawsze ma go ma?o i jak u palka, kt?ry musis nosi? amunicj?. P??niej te? jest nawet fajnie, ale nim sobie a? tak nie popekujesz, ale mo?esz da? si? bi? przez wasz? ofiar?, by shoterzy go bez problemu zabili.

Jak lubisz gra? na dystans z du?? ilo?ci? hp i many to graj palkiem. To taka profesja pomi?dzy knightem i profkami magicznymi. Wed?ug mnei jest to najlepsza profesja do expa, jednak na facc nie pomaga zbyt du?o ;s (chyba, ?e masz dobre skille = mocne hity)

Na koniec profki magiczne. One podobnie jak palek s? postaciami graj?cymi na dystans z powodu ich ma?ej ilo?ci hp. Expienei nimi wed?ug mnie jest wolniejsze ni? u reszty profek, ale s? dobre do pk, bo maj? runy, du?o spelli atakuj?cych i r??d?k?, kt?ra co prawda s??biej bije ni? kinght i palek, ale za to ma hity na sta?ym poziomie. Jak walisz za np. 40hp to walisz tak ca?y czas, a palek mo?ne w tym czasie waln?? wi?cej lub nawet wgl.

Wed?ug mnie do pk sorc jest najlepszy.

Kin naprawde taki cienki w pvp? - Bo bym nim ch?tnie zagra? ale jak kumple beda cisneli kogos ubi? - z czego moim zdaniem najwieksza frajda, a ja mam siedziec depo i smuci? to troche nie fajnie.

A sorc na faccu niby czemu jest taki s?aby ?? Bo nie ma exori vis itp? . Wkoncu wbije sie wysoki mlvl i z runek typu HMM rownie dobrze moge atakowa? potem ...vis hur , sd i jest az tak zle??

Knighta naprawde bardzo lubie ale nieraz mam potrzebe wy?y? si? i kogo? po pekowa?.
Lubie w nim t? sta?e wyposa?enie kt?re musimy co jaki? czas dokupywa? coraz mocniejsze eq i miecz.

Prosze o dalsze odpowiedzi...

Ostatnia edycja:

Ja bym ci radzi? zrobi? knighta, poniewa? z wszystkich postaci nim naj?atwiej si? expi wystarczy tylko dobrze poskillowa?. Co do twojego planu wbicia 60 lvl'a to radz? wbi? 40 i kupi? pacc'a. Co do reszty postaci to sorciem ci si? znudzi tak samo jak palkiem skoro nie lubisz lub nie umiesz po prostu ucieka? od potwork?w i mie? ograniczon? bro?.

Jak pisa?em wy?ej naprawd?, radz? kin? a co do Twojego pytania to moim zdaniem kompletna dupa to z niego nie jest o ile go dobrze wysklikujesz.

Ja te? knighta , skile dobre , eq i mo?esz sobie ?adnie pogra? ...
Sam mam 68 EK ;p

Skile odrazu jak wbijesz po rookgardzie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry