Profka

Status
Zamknięty.

esolius

Advanced User
Czerwiec 3, 2009
Liczba reakcji
1
Mam do was pytanie jak? najlepiej wybra? profe do grania na FACC ca?y czas, bo raczej nie b?d? kupowa? pacca bo nie mam na to kasy , bardzo prosz? o pomoc

Odp: Profka

knight, ew. pal
postacie magiczne na facc to nic ciekawego.

Mam do was pytanie jak? najlepiej wybra? profe do grania na FACC ca?y czas, bo raczej nie b?d? kupowa? pacca bo nie mam na to kasy , bardzo prosz? o pomoc
Rycerz lub palladyn, poniewa? obie profesj? nie s? magiczne i nie wymagaj? dost?pu do funkcji pacc, aby by? w miar? pot??ne. Palladynem jedynie b?dziesz musia? kupi? od pacc jakie? RP itp.
BTW: bez pacc d?ugo nie poci?gniesz - taka prawda. :>

Pewnie ?e pallek. Najlepsza profesja. Wystarczy, ?e go wyskillujesz, eq sobie kupisz, royalki za??twi ci jaki? kumpel/ziomki z niewielk? mar??. P??niej tylko cieszy? si? gr?. Mimo to, na wy?szych lvl, na faccu jest faktycznie nieciekawie.

Palek, w miar? ciekawie b?dzie Ci si? nim gra?o na faccu. Wyskiluj go najpierw do 80 dista, a p??niej b?dzie Ci si? o wiele ?atwiej i przyjemniej expi?o.
Jest sporo miejsc?wek, na kt?rych mo?na expi? na faccu, m.in. d-lair veno, poh, kopalnie z guardami itp. Wi?c polecam palka.

Ja Ci polecam knighta od 1 do 50 lvla spokojnie na faccu polecisz , potem tylko zakupisz sobie paca i lecisz. Najpierw zr?b skille 80 - 90 najlepiej w Axe i Shielding.
Potem id? i bij level.

Palladyn

Wybieramy palladyna, poniewa? przy dobrych umiej?tno?ciach mo?e mocno waln??. Palek mo?e wali? jednocze?nie z run i amunicji. Ma dobre czary lecz?ce i ofensywne.

W przeciwie?stwie do 'rl life', w Tibi palladyn nie jest rycerzem walcz?cym po stronie dobra/?wiat?a. Jest to profesja walcz?ca na dystans, b?d?ca pomi?dzy knightem a magami. Palladynowi najszybciej ro?nie Distance Fighting.
3.1.Jakie skille na dany lvl?
Palladynowi skille rosn? szybciej ni? rycerzowi. Ka?dy cz?owiek mo?e mie? inne zdanie, ale wed?ug mnie skille powinny wygl?da? tak:
Poziom 8-10- 30/20*
Poziom 10-15-40/35
Poziom 15-20- 45/40
Poziom 20-30- 60/45
Poziom 30-40- 65/50
Poziom 40- 50-70/55
Poziom 50-80- 75(lub 80)/ 60
Poziom 80+ - Wed?ug uznania, polecam przy 100lvl mie? ju? 100 dista.

?miech?em, czytaj?c ostatnie zdanie... Nie znasz si? nie pisz.
Const~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

#up
Paladyni z regu?y walcz? za ?wiat?o?? i z m?ot?w, lecz w tibi tylko spos?b ataku jest zmieniony gdy? jest to taki Paladyno - Hunter.
#topic
Graj najlepiej paladynem. Na 40 levelu masz ju? prawie odpowiednie eq i wtedy sobie ci?niesz OF'a level szybko wpada, p??niej nie ma problemu z dragami, hellheimem czy czym? innym. Skille szybko si? wbija, a i te? ?atwo zarabia. Przyjemnie si? te? tak?e gra paladynem oraz te? ma sporo czar?w jak na facc.

Palladyn
3.1.Jakie skille na dany lvl?
Palladynowi skille rosn? szybciej ni? rycerzowi. Ka?dy cz?owiek mo?e mie? inne zdanie, ale wed?ug mnie skille powinny wygl?da? tak:
Poziom 8-10- 30/20*
Poziom 10-15-40/35
Poziom 15-20- 45/40
Poziom 20-30- 60/45
Poziom 30-40- 65/50
Poziom 40- 50-70/55
Poziom 50-80- 75(lub 80)/ 60
Poziom 80+ - Wed?ug uznania, polecam przy 100lvl mie? ju? 100 dista.

Jestem tylko ciekaw kto takie bzdury na forum napisa?... na 50-80lvlu 80 dista? HAHA, dobry kto? ma ?eb, pewnie na rotwormach expi.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry