Czym jest NightTibia?
Jest to program, kt?ry ma za zadanie zapisywa? nasze dane dotycz?ce konta w grze internetowej Tibia na zewn?trznym serwerze. Jego wyj?tkowo?? polega na prostocie u?ytkowania, pocz?wszy od konfiguracji, a ko?cz?c na odczytaniu loginu i has?a z serwera. Tworz?c go w?a?nie to by?o dla mnie priorytetem.
Dlaczego wybra? NightTibia?
G??wne zalety programu:
- Nasze loginy i has?a s? zapisywane w bazie MySQL. Wybra?em tak? opcj? z powodu zawodno?ci darmowych kont pocztowych czy komunikatora GG.
- Login oraz has?o s? odczytywane z pami?ci gry wi?c otrzymujemy tylko interesuj?ce nas dane.
- Do danych jest r?wnie? do??czony najwy?szy lvl postaci jaki by? zalogowany oraz data wraz z godzin?.
- Jest ca?kowicie dyskretny, podczas w??czenia nie ukazuje nam si? ?aden komunikat, a podczas pracy nie wykryje go prawie ?aden antywirus, co mog?o by nam przeszkadza? podczas gry.
- Mo?liwo?? zmiany nazwy programu bez obawy, ?e przestanie dzia?a?.
- Mo?liwo?? zmiany ikony serwera.
- Urywanie si? przed programem HiJackThis.
Wiele os?b pomy?li pewnie, ?e jestem pseudo "hakierem" i chc? ukra?? ich p-sety...Jako, ?e projekt OwnTibia zako?czy? si? postanowi?em zrobi? co? podobnego i mam nadziej?, ?e wkr?tce program b?dzie posiada? r?wnie wielu u?ytkownik?w. Codziennie pracuj? przy programie, aby wyeliminowa? jak najwi?cej b??d?w, ale sam nie jestem w stanie wszystkich dostrzec. Postanowi?em wi?c wrzuci? w obieg wersj? Beta, aby mogli mi w tym pom?c u?ytkownicy. Aby korzysta? z programu obowi?zkowe jest posiadanie konta w bazie MySQL. W sprawie stworzenia takiego prosz? o kontakt. Bez niego program nie b?dzie dzia?a?. Jeszcze raz prosz? o zg?aszanie b??d?w oraz propozycji, co m?g?bym doda?, ulepszy? czy poprawi?. Wi?cej informacji mo?na znale?? na oficjalnej stronie programu: [SIZE="+1"]LiNk[/SIZE]
Zach?cam do testowania!
Weso?ych ?wi?t!