[Program]OTS Creator

Status
Zamknięty.

Programista

New User
Maj 19, 2010
Liczba reakcji
0
Witam.Mam do sprzedania program, a w?a?ciwie zestaw narz?dzi do prostego tworzenia OTS! Jest idealny dla pocz?tkuj?cych os?b tworz?cych pierwszego OTS'a jak i dla profesjonalist?w znaj?cych si? na tym. Przeci?tnie stworzenie np: Potworka zajmuje nawet 30minut, a za pomoc? jednego z moich narz?dzi(w tym przypadku MonsterMaker) oko?o minuty i masz pewno?? ?e wygenerowany kod b?dzie na 100% dzia?a?! Ka?de narz?dzie posiada dok?adn? instrukcj?(po naci?ni?ciu F1 wyskakuje okienko)! Ca?y zestaw sk?ada si? z 6 narz?dzi:
-Monster Maker - Narz?dzie do szybkiego i prostego tworzenia potwor?w
-Spells Maker - Niezwykle proste narz?dzie i efektowne narz?dzie do tworzenia czar?w
-Rajd Maker - Narz?dzia do tworzenia najazd?w potwor?w na dan? pozycj?(np: na miasto)
-Weapons Maker - Narz?dzie do tworzenia ka?dego rodzaju broni
-QuestsMaker - Narz?dzie do szybkiego tworzenia qestu
-Vocation Maker - Narz?dzie dzi?ki kt?remu mo?emy stworzy? w?asn? profesj?!

Dzi?ki tym narz?dziom stworzysz tw?j wymarzony OTS!

SCREENY:
39099180077632737815.png

21885800769194153039.png

18032080046349649621.png

78290660542394567066.png

31463580973153983447.png

01702381467057342961.png

67749496239228018318.png

27629945097070961104.png

KUPNO:
Do wyboru mamy:
-Kupienie wybranych narz?dzi - 10z? za ka?de
-Zestaw narz?dzi - 40z? zestaw

!TO WCALE NIE JEST DROGO!DZI?KI TYM NARZ?DZIOM STWORZYSZ SW?J OTS I ZAROBISZ NA NIM WIEELE WIEEEELE WI?CEJ!
!OTS CREATOR TO INWESTYCJA W PRZYSZ?O??!

Forma zam?wienia:
-Je?li na sztuki:
1)Imi? i Nazwisko
2)Forma Zap?aty
3)Nazwy narz?dzi
4)e-mail/gg do siebie
-Zestaw:
1)Imi? i Nazwisko
2)Forma zap?aty
3)e-mail/gg do siebie
Gdzie wysy?a? zam?wienia:
1)Gadu-Gadu: 7225991
2)E-Mail: skovv@skovv.cba.pl

W razie jakichkolwiek problem?w zawsze udzielam pomocy!

Pozdrawiam.
Skovv

Odp: [Program]OTS Creator

Czy Ty naprawd? uwa?asz ?e to jest przydatne? Kto? kto robi powa?ny projekt musi mie? do tego smyka?k? i rozwija? si?, te 'programy' ograniczaj? funkcjonalno?? skrypt?w i rozw?j potencjalnego u?ytkownika owego programu. Podsumowuj?c uwa?am ?e jest to wyrzucenie pieni?dzy w b?oto... A zarazem ograniczanie swoich mo?liwo?ci, nie zwracaj?c nawet uwagi na to ?e jest multum program?w bezp?atnych, kt?re maj? wi?ksze mo?liwo?ci i to ?e jest wiele poradnik?w jak zrobi? te oto banalne czynno?ci... Ka?dy zainteresowany moim postem niech dok?adnie to przemy?li bo du?o lepiej jest samemu zrobi? np. potworka kt?ry z tego wszystkiego jest najtrudniejszy.

Pozdrawiam,
Sassin

Ostatnia edycja:

Ja my?l? ?e to dobry spos?b na szybkie tworzenie OTS'a dla pocz?tkuj?cych...ale mo?e i masz racj?... W sumie to m?g?bym udost?pni? go za darmo... ale zrozum te? mnie...napisa?em program, po?wi?ci?em na to wiele czasu... chyba co? mi si? za to nale?y nie?...je?li kto? chcia?by ten program ale nie ma zamiaru p?aci? niech napisze w tym temacie... by? mo?e wypuszcz? go wtedy za darmo :)

Ostatnia edycja:

Ja chcia?bym go za darmo, poniewa? by mi si? przyda? a nie dysponuj? kontem bankowym...

Ja mysle ze takie programy sa bardzo przydatne dla ludzi ktorzy pierwszy raz robia ots i niewiedza np jak zrobic czary, nowe potworki itd.

Ja go kupilem i narzedzia sa *zajebiste*.

Po 15 minutach siedzenia przed tymi programkami zrobilem ponad 30 nowych potworow i pare questow.

Program Naprawde Bardzo Polecam!!!

To powiem tak:

Sprzedam ten program po 10z? :] wszystko razem 10z? :]
Nie musi by? przelewem :] poczt? nawet :) np: wysy?ka za pobraniem :] Program na p?ytce ;] albo poprostu kasa dojdzie to ?le na gg czy co? ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry